Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 374
  • Views 30k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

кажеш им, ''знаш ти пријатељу кол'ки је минималац? за 700 еур ћу да нађем човека да жваће за мене годину дана, мож' да прогута 10% као топли оброк'' чисто да демонстрираш да си социјално свесна и пост

• nije to bas tako lako, nosio je fantomku

• Danas sam u depresiji. Ostadoh bez zuba, već danima sam imao oticanje desni, i odoh danas, i zub kvaran, odlomio se deo, koren propao...Pljujem krv ceo dan, noli deo gde se vadilo a najviše me smara t

comment_2757251

naš kakav osećaj

budiš se iz opšte anestezije, zubi su ti potpuno uvezani žicama i ne možeš da ih razdvojiš, u nekom si polusnu, a piša ti se toliko da nije normalno

onda ustaješ i povraćaš krv unazad, po zidu iza kreveta

trebalo je da pišem neke lirike tad :D

Edited by Underkuruz

comment_2757257

naš kakav osećaj

budiš se iz opšte anestezije, zubi su ti potpuno uvezani žicama i ne možeš da ih razdvojiš, u nekom si polusnu, a piša ti se toliko da nije normalno

onda ustaješ i povraćaš krv unazad, po zidu iza kreveta

trebalo je da pišem neke lirike tad :D

Mom jednom drugaru u Nisu su to radili u lokalnoj anesteziji, poblentaveo je od bola dok su zavrsili.

comment_2757261

Da, slomili mu vilicu u tuči, turali mu šine u lokalnoj. Ne sećam se tačno jesu li mu radili nešto na samoj vilici, ne bi me čudilo da jesu, jer mu je kost bila smrskana, ali me ne bi čudilo i da su samo pustili da zaraste kako god, govna su to.

Kad smo već kod govana, Bora Todorović je trenutno u Kliničkom na samrti, a nije mi pametno u ovoj polu-javnosti da pričam kako je došlo do toga.

Zvanična informacija će verovatno da bude da mu se iskomplikovala operacija slepog creva.

Edited by Demon Seed

comment_2757262

na dva načina se rade te operacije vilice, koliko ja znam

prvi je da ti samo uvežu zube i da puste da zaraste

meni je to prvi lekar uradio, ali nije video drugi prelom i onda sam morao ponovo da idem na operaciju, gde su mi opet lomili kosti vilice i spajali ih titanijumskim pločicama koje i sad imam u glavi, što je drugi način

taj prvi i može u lokalnoj, ali mi to baš zvuči jezivo

• 2 years later...
comment_2940526

Danas sam u depresiji. Ostadoh bez zuba, već danima sam imao oticanje desni, i odoh danas, i zub kvaran, odlomio se deo, koren propao...Pljujem krv ceo dan, noli deo gde se vadilo a najviše me smara to što bih hteo da stavim veštački zub, tj morao bi se most staviti između dva susedna zdrava zuba...210e....

Mada sada čitam o implantima, zna neko koliko košta za jedan zub? Ne ih voleo da sjebavam dva susedna koja su za sada zdrava.

Da ne pričam da redovno perem zube, 2-3 puta dnevno, ali verovatno je i genetika malo uticala.

Vučiću pederu!!!

comment_2940533

ja imam zdrave zube

uvek mi na sistematskim hvale kako su mi zubi dojaja

Mada sam poslusao savet Big Lenny-ja

perem zube posle svakog obroka

da postignem njegovu belinu

a ispiram ujutro i uvece usta listerine tecnoscu

comment_2940535

Evo i mene nahvalila zubarka danas, mislim cak da se pali na mene koliko su mi kvalitetni zubi. Tijanica kaze da se zove, mislim da bismo mogli da budemo srecni. Dvojkiracu Soul Wandering.

• 3 weeks later...
comment_2941657

ja imam zdrave zube

uvek mi na sistematskim hvale kako su mi zubi dojaja

Mada sam poslusao savet Big Lenny-ja

perem zube posle svakog obroka

da postignem njegovu belinu

a ispiram ujutro i uvece usta listerine tecnoscu

Urinom

Nekim cudom su i meni hvalili zube na sistematskim u srednjoj, a secam se da sam kao klinac uvek imao kvarne neke zube

Dal je to sto sam pre pet godina dobio ujnu zubarku pa mi ona to odradi full ili sta vec....

• 2 months later...
comment_2944483

Jebeni zubi.

Imao sam prekjuče operaciju na desnima... zapravo, skup više operacija... skidanje tih džepova.

Otečen sam ko da me neko tuko... ne mogu ništa čvrsto da jedem... pa se zanimam izborima da skrenem pažnju....

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.