Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 1 month later...
  • Replies 162
  • Views 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pa da, meni to vise i vuce na Death nego Black, zvuce kao Behemoth ponegde, samo sto su "iskreni" (tj. zvuce tako).

• Poslednji album mi je katastrofa + Satanisti koji otkazuju turneju zbog problema sa zdravljem gitariste... no thanx. Ako mi je do tog zvuka Švedske iz prošle decenije - Casus Luciferi.

• E JESI ZAJEBANT

comment_3065629

Mystérion Tés Anomias / Tiamtü / Pentagrammaton odlični. Thaumiel ima neverovatno iritantne delove koji su mi ogadili album, ali pružio sam mu šansu i ako se tu i tamo zanemari ponešto, nije loš album. Sol Nox sam najmanje slušao, tako da... no comment. A novi ima na soulseek da se skine.

• 3 weeks later...
comment_3066528
On 9/6/2014 at 1:23 AM, The Farthest Star said:

prosto neverovatno kako jos uvek moze da gura izvakani svedski zvucimo-kao-mejhem zvuk i da zvuci toliko sveze.

Ovo je apsolutno tacna konstatacija za novi album, tone Mayhem DMDS stila provuceno kroz Ofermod filter i zvuci sasvim sveze. Ocigledno da ih je izdavanje Pantagrammaton inspirisalo na neku novu kreativnost a najbolji delovi koji su i totalno neocekivani su mi horske deonice na prve dve rstve, steta sto toga nema jos.

On 12/5/2021 at 1:13 AM, Haos sam ja said:

Voleo bih samo da je vokal malo skrnaviji al nema veze. 

Meni odlican vokal, apsolutno moze da se prati i razume bez tekstova kad se covek udubi sto je u ovakvoj svirci veliki plus za mene.

• 9 months later...
  • 3 weeks later...
  • 10 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
comment_3116241

Ok je, ali da budem iskren, poslednji koji mi se baš, baš svideo je Tiamtu (i Pentagrammaton, ali taj je snimljen još ranije) koji je izašao pre skoro 20 godina. Belfagor deluje kao totalni ludak, ali nažalost to ludilo se i ne čuje baš toliko u muzici. Al' ajde da ne budem prestrog, nisu ni za bacanje, daleko od toga.