Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Mystérion Tés Anomias / Tiamtü / Pentagrammaton odlični. Thaumiel ima neverovatno iritantne delove koji su mi ogadili album, ali pružio sam mu šansu i ako se tu i tamo zanemari ponešto, nije loš album. Sol Nox sam najmanje slušao, tako da... no comment. A novi ima na soulseek da se skine.

• 3 weeks later...
Posted
On 9/6/2014 at 1:23 AM, The Farthest Star said:

prosto neverovatno kako jos uvek moze da gura izvakani svedski zvucimo-kao-mejhem zvuk i da zvuci toliko sveze.

Ovo je apsolutno tacna konstatacija za novi album, tone Mayhem DMDS stila provuceno kroz Ofermod filter i zvuci sasvim sveze. Ocigledno da ih je izdavanje Pantagrammaton inspirisalo na neku novu kreativnost a najbolji delovi koji su i totalno neocekivani su mi horske deonice na prve dve rstve, steta sto toga nema jos.

On 12/5/2021 at 1:13 AM, Haos sam ja said:

Voleo bih samo da je vokal malo skrnaviji al nema veze. 

Meni odlican vokal, apsolutno moze da se prati i razume bez tekstova kad se covek udubi sto je u ovakvoj svirci veliki plus za mene.

• 9 months later...
  • 3 weeks later...
  • 10 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Ok je, ali da budem iskren, poslednji koji mi se baš, baš svideo je Tiamtu (i Pentagrammaton, ali taj je snimljen još ranije) koji je izašao pre skoro 20 godina. Belfagor deluje kao totalni ludak, ali nažalost to ludilo se i ne čuje baš toliko u muzici. Al' ajde da ne budem prestrog, nisu ni za bacanje, daleko od toga.