Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1753214

MOLIM te kad vec moras da mi se obracas da citas ono sto pisem! :P Smorismo forum vise prepiranjem :P

Lepo sam rekla da se to desava oduvek a i u trenutku u kojem mi je POUZDANO dioptrija bila 0.5 posto sam je tad bas i odredila i generalno su mi te naocare bile savrsene ali kad dugo buljim u papir treba mi jedno pola h da ponovo vidim :)

• Replies 342
  • Views 30.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1753222

ne znam zasto mislish da se prepiremo oko toga sto obnevidish dok chitash , mislim da tu neshto nije uredu a to sto ti kazem ponekad greshnice bludnice i balavice to je znak naklonosti i paznje a ne moranja .

molim te lepo konsultuj specijalistu :)

comment_1753235

ne bi ti pala kruna sa glave ni da imash :)

ti korishtish sochiva u boji , ne ti imash komplet sochiva duginih boja koje menjash u skladu sa raspolozenjem , priznaj mi to princezice shmezice !

Edited by Rle

comment_1753242

opet motrish crna tico opet postove da brishesh zloslutnice !

princezice shmezice : to nema veze sa bojom boja na svaku zajebanciju sa vidom moze da padne samo treba potraziti .

to sam chuo da se boja ponekad menja , kul je to ako si visochanstvo kmeta niko ne bi ni zagledao pa da mu je 64 k paleta svaki dan

Edited by Rle

comment_1753322

To se i meni desava. Nekad na snegu, nekad na suncu a nekad kada je oblacno..ali ne stalno.

I neko vreme sam tripovao da imam problema sa ocima i isao na preglede, i svaki put bi mi govorili da je sve ok. Ok, ako oni tako kazu :)

Inace, svaki put kada odem u BG osecam da me peckaju oci..kakav je to vas vazduh? :)

comment_1753330
Gde je Razbijach kada treba...

Iz izvora koji je iz razumljivih razloga zeleo da ostane anoniman, saznajemo da je Razbijac zaokupljen sakupljanjem pickinog dima, u specijalno konstruisanu ambalazu, kako bi mogao kada pozeli da mirise na picku.

Izvor je jos dodao da se trenutno nalazi na Kucevskim planinama i da je prenebregao incident da Sarplanincima, za koji je pisala zuta stampa. U incidentu je stradala mobilna oprema, tako da je to jedan od verovatnih razloga za njegov izostanak.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.