Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2018657

To je onda obmana, taj se posao ne zove konobarica nego malo eksplicitnije. Takve, samo odjeb.

Ne znam po kom osnovu imaš predrasude takve vrste o Bataji i Surčinu. U tim prigradskim obično su deset puta bolje i domaćinskije kafane nego ovaj fenseraj u centru.

• Replies 567
  • Views 50.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Pola voditelja i spikera je mutavo. Svako ko ima neku govornu manu i slucaj je za logopeda ima velike sanse da se zaposli.

• salebghouse
    salebghouse

jos kad ljudi nepravilno kazu HLADNO PIVO umesto LADNO PIVO...

• Dead Man Drinking
    Dead Man Drinking

Facebook molitva   Fejsu nas, koji si na netu, da se sweti ime twoje ,da bude wolja twoja na Operi kao i na Guglu. Chat nas nasusni daj nam danas i oprosti nam notifikejsne nase, kao sto i mi oprast

comment_2018688
To je onda obmana, taj se posao ne zove konobarica nego malo eksplicitnije. Takve, samo odjeb.

Ne znam po kom osnovu imaš predrasude takve vrste o Bataji i Surčinu. U tim prigradskim obično su deset puta bolje i domaćinskije kafane nego ovaj fenseraj u centru.

Imam predrasude o svim beogradskim prigradskim naseljima, naročito od formiranja mafijaških klanova nazvanih po njima. Treba da svratiš kod mojih na jug da vidiš šta su pitoma sela. :)

comment_2018868
zato sto je to skracenica za smajli... zasto rockdevil? ili meshuggah? zasto : ) ?

Nije samo skraćenica, već zaista postoji u engleskom slengu, npr.

*term used to express your sexual feeling to someone; can also be used to let someone know you like them:

I wub pyro but god do I wub Nomad

*another cutesy way to say love. the sweet feeling in ones heart that is felt between two people. this feeling incompasses trust, communication, openness, friendship, attraction, forevers, dreams, miracles, tears, laughs, hugs & kisses, wishes, the uglies,beauties, unconditional, one and only, fears, humility, glory, sharing, loosing, learning, teaching, understanding, promises never lie, snuggles, just is, yeah!!!

"I wub u Kelly!!!" simply means "I love you kelly!!!" just a little personalized way to say love. makes the connection more intimate & snugglie.

comment_2018878

Ma Wizard je miiiiica, nema potrebe da se nerviras, Ajlin. On samo zeli spoznaju osecaja dok klizi niz neomascen kolac.

Ja sam jednom cula drugaricu kako kaze decku "vubim te", pretpostavljam da se pise sa w, pa sam i ja mislila da wub potice od toga.

A zanimljivi su mi oni koji koriste reci koje ne razumeju, jedan decko je rekao "moram da se konstatujem s njim". Cenim da je mislio na konsultovati.

comment_2018889
Nije samo skraćenica, već zaista postoji u engleskom slengu, npr.

Pa znam, ali je ona pitala na temi o srpskom jeziku, pa sam joj odgovorio direktno na temu.. a u englekom je prijatno za videti, koliko kod nas "OMG, Wubym!" :D

edit: mada sam ja u engleskom sam cesce vidjao "wuv" kao pregadni preteen oblik "love", nego "wub"

Edited by niking

comment_2018922
Imam predrasude o svim beogradskim prigradskim naseljima, naročito od formiranja mafijaških klanova nazvanih po njima.

Veću glupost davno nisam čula, čak ni od tebe... :no:

Da li tako imaš loše mišljenje i o Japanu, s obzirom na ozloglašenu japansku mafiju?

On topic:

Baš danas nabasah na: http://www.urbandictionary.com/

Može da se nađe interesantnih stvari.