Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2312529

Pa to je fantasticno :D Mada cudi me da se tek tako desava s obzirom da sam cula da je Srbiji PayPal odavno dao zeleno svetlo ali se ceka/lo da donesemo par nekih zakonskih regulativa (pa sam kontala cekacemo jos pola milenijuma). Ispade da nije tako? :confused:

• Replies 128
  • Views 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nisi jedina bila... Ja prvi nisam verovao da ce do kraja godine uopste srediti to, kad jutros zove me jedan lik (broker taj) da se dogovorimo za web sajt (neki e-ducan i tako to) i ja odem tamo, mic p

• @ Gojko I ja sam isto bio skeptican, pa sam NAGLASIO u pitanju da li cemo moci da primamo novac! I odgovor je bio da. Prejebasmo i hrvate

• Podneo sam zahtev na kraju kod Intese. Koliko sam video, Raiffeisen traži 20E depozita, 50 dinara mesečno za održavanje, a čini mi se i da imaš dve valute da izabereš da koristiš sa svojom karticom. N

comment_2312543

Nisi jedina bila... Ja prvi nisam verovao da ce do kraja godine uopste srediti to, kad jutros zove me jedan lik (broker taj) da se dogovorimo za web sajt (neki e-ducan i tako to) i ja odem tamo, mic po mic, on meni isprica, da Reiffeisen banka sklapa ugovor sa Pay Pal-om i da se trziste zvanicno otvara 1. aprila... Ja ono, hepi kao kuce u liftu :D

• 1 month later...
comment_2341650

Ma, nema ništa od PayPala kod nas. Najbolje je izvaditi Visu Internet u Intesi i registrovati se na BiH, Hrvatsku ili Mađarsku.

Ma bice PP samo plitko smo mi trziste.

A i jebo PP bolje da ne dodju samo uzimaju pare, sta god mi je trebalo preko PP da nabavim-nabavio sam.Slanje novca me ne interesuje.

E ako bi dali primanje(sto nece nikad uraditi) to bi bio posao.

comment_2343894

Kao i slovenci..a oni imaju pp ne znam ni ja koliko dugo. Kad bi ga kod nas uveli, samo bi mogli da kupujemo sa neta. Pricao mi je covek koji ima pp preko austrije da su transakcije koje obavlja najkvalitetnije kad ih radite preko austrije ili engleske, a svi ostali imaju probleme.

Edited by Ozziris

• 4 months later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.