Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Po vrlo pristupačnoj ceni...:)))

Edited by Mickey mouse

• Replies 7k
  • Views 593.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FRUBI_ZMIJA_GADAFI
    FRUBI_ZMIJA_GADAFI

LEGACY je NAJBOLJA KONCERTNA METAL AGENCIJA PO POSLEDNJIM ISTRAZIVANJIMA KOJE JE SPROVEO STRATEGIC MARKETING!   Nakon koncerta NILE poraso nam rejting.  

• Zao mi je sto nisam odmah odgovorio,ali nekoliko dana sam bio odsutan jer sam lobirao u privremeno okupiranoj Krajini.Takodje zahvaljujem i Kuruzu,sto je ostavio link za temu jer se u protivnom ne bih

• Dosadilo mi je vredjanje pa rek'o da se javim ovde. Sixx, ja sam Milorad Vuckovic, moj telefon je 065-667-9999, molim da me pozoves da izadjemo negde, bilo gde, da mi objasnis zasto sam retard, gde

19 hours ago, Haos sam ja said:

The Smile 14.06. u Hangaru.

Ovo priželjkujem još od kad je izašao prvi album. Imao sam utisak da će biti neki Exit festival ili već nešto, ali ovo je još bolji scenario. :da:

Solidan je taj album ali mislim da bi se malo ko okrenuo za njim da su neki random likovi a ne Radiohead ekipa. Ja ću verovatno ići da ugodim gospođi ali nisam se nešto ukrutio od najave.

Meni su neke stvari na albumu bile prilično neviđene. Da su ga objavili neki anonimusi, mislim da bi reakcije bile u fazonu "ovi klinci su sledeći Radiohead, kad već Radiohead više ne radi." 

Da, meni prvi album te ekipe od In Rainbows da me bas odradio.

• 2 weeks later...

Bell witch imaju prazan datum između ZG i Sofije ...ima li neko agilan da odreaguje...

22 hours ago, Mickey mouse said:

Bell witch imaju prazan datum između ZG i Sofije ...ima li neko agilan da odreaguje...

to nisu slobodni datumi nikad, to je ili dan za odmor ili putovanje. turneja za zakljucana mesecimoapre nego sto izadje flajer. 

a i bell witch predosadan bend

Traže da popune ovaj 21.02. doduše preferencijalno Nemačka, Austrija ili Češka, ali možda bi pristali da se spuste do nas, super bend.

420497299_909715627822591_24260444087701

Važno da paysage d'hiver ima rifove ili šta već hajpuješ, ajde beži bre

Soen u Fabrici 15. oktobra, već se diskutuje na temi Testament koncerta. Boga mi, fina lista ove godine, moram da počnem da beležim. :haha: