8 hours ago8 hr comment_3118789 bila sinoc na giaa, dosta mixed bag utisakbend precizan k'o svajcarac, scena crno-beli if these trees could talk omoti, jako dobro svetlo (volim kako post-rok lajteri rade svoj posao, mnogo bendova treba da uci odatle ako se ja pitam - svasta sam videla - i suptilnog i agresivnog, i minimalnog i gigantskog, uvek je bilo dobro), zvuk zlato, minimalna interakcija sa publikom - zahvalnice i tearjerker posvete, nastup tacno kakav treba da budekoncert je poceo u 8:10, rasprodat na ulazu kapija, karta, narukvica, obezbedjenje, sve po ps-u, jedna cigareta zapaljena nije bila izmedju bine i miksete celu duzinu trajanja, temperatura prijatna, moja slobodna procena kaze 70+% ruske publikesetlista... precizno sat i 35, od cega 5 minuta drona i 5 minuta stimanja i chata - poprilicno kratka i... pa - uneventfulpost-rok je prosto mrtav zanr i ne znam sta treba da se desi da bi mi se misljenje promenilo - ima tri benda koja umeju da naprave pesmu (mono, archive, mogwai, caspian usere s vremena na vreme i to je to)ovi sinoc odsvirase cetiri pesme i ostatak nekih nedorecenih tralalada smo bili na tankardu recimo, svi bi imali pivo u rukamada je electric wizard, svi bi imali cad na giaa svi imaju jebeni telefon, samozapalite sereko' dobro, prve dve pesme, proci ce ih... krece treca JOS DVOJE LJUDI ISPRED MENE VADI PO TELEFON I SAD VISE NE MOGU DA VIDIM BINU UOPSTE ALO, osetila sam bukvalno fizicku agresiju, kao kad pokusavas da namestis neko glupo sranje da radi i ono NECE UPM doslo mi nekoga da nabodemzao mi sto nisam fotkala ono sranje, ja nista ludje nisam videla na koncertu a videla sam i pig destroyer i cradle of filthkaze bend - 20 godina of all is violent all is bright, i nisam mogla da izdrzim, proderem se BRZO SVI IZVADITE TELEFONE... okrenu se njih 20ak nekoliko se nasmeja... i svi izvadise telefonecmrt normijima, mrscelo to zadovoljstvo je kostalo 5k, karta treca pred 'nestalo' - organizator ako ne pocne da dovodi sad dobre stvari bolje bi mu bilo da propadnetreba mi zabraniti da trosim pare i treba neko da mi kaze da iako ja mislim da mene ta muzika zanima, da me uopšte u stvari ne zanima jer zaboravim svaki jebeni put Report
8 hours ago8 hr comment_3118790 koliko sam ja skapirao, ovo je neki sedmi organizator radio, neko ko uopste ne radi koncerte nego fazon aladina na ledu. ali namirisao pare lepo u ovom slucaju. Report
8 hours ago8 hr comment_3118791 da, produkcija bas besnakarte se kupuju sa sajta koncerta sa tri lokalizacije hhnisam videla nikada ranije, tako da si sigurno u pravu Report
7 hours ago7 hr comment_3118792 GIAA bili dosadni i u prajmu, kamoli sada. Baš nisam ni razmatrao da odem na ovo, em sam gledao 2 puta kad je bila neka fora.Da, to sa telefonima je užasno frustrirajuće, ljudi nemaju nikakvu meru. Nekad imam utisak da bi jedino fizičko nasilje pomoglo da se reši situacija. Report
7 hours ago7 hr comment_3118794 Meni je svirka bila sasvim dobra. Izbor pesama dobar, svaka mi je legla.Jedino je smetalo to fotografisanje, sto je dobos bio preglasan i sto je bas mogao biti za nijansu glasniji. Report
6 hours ago6 hr comment_3118798 ma svirka jeste bila objektivno sasvim dobrasamo sam ja pogresna publika za tu muziku ... i ostatak publike je pogresan, al' na drugi nacinda je bila ekipa sa esoterica bio bi ugodjaj dosta bolji Report
4 hours ago4 hr comment_3118800 GIAA sam gledao kad ih je dovodio Ninoslav...jel beše u Božidaru raspalom ili DOB-u...ili oba(!?) više se ni ne sećam...Teško svirci kao svirci može da se zameri bilo šta, band je usviran max i vrv je u vrhu post rock bandova...mekanijeg tipa, vrv je tako i sad. Ali ih više ne bih gledao.Publika je i tad bila baš super pozerska, a nije bilo Rusa. To je tako,kao metal za one koji ne vole metal jbg.Slično će vrv da bude i u petak na Naxatras, al taj band mnogo više volim, možda i odem na to. Report
4 hours ago4 hr comment_3118801 Bio je onaj jedan cert u SKC-u ali na Novom Beogradu, 2012., koliko se sećam to je bila baš velika fešta a Laza mi je doneo CD i majicu Draconic, hehe Report
3 hours ago3 hr comment_3118804 Da, bili su 2012e u Politehničkoj na Nbgd, tad je post rock još uvek bio aktuelna fora a kod nas aktuelni bendovi dosta retki. Good times. Report
1 hour ago1 hr comment_3118806 2 hours ago, Mickey mouse said:GIAA sam gledao kad ih je dovodio Ninoslav...to su bili dani kad je Nino jedino uzimao neke pare na njima pa posle njih pucao sve pare na random do jaja bendove poput black tusk i mouth of the architect i na anonimne stoner bendove koji nisu imali publiku u pre-rusi beogradu. good times. Report
43 minutes ago43 min comment_3118807 Sve to kul zvuci, ali meni deluje da je sad bolje stanje sa svirkama, pogotovo za te hipsteraje.. Report
33 minutes ago33 min comment_3118808 ja se zajebavam, realno krs vreme tad, Nino jedini nesto zanimljivo dovodio, i to samo najjeftinije Report
16 minutes ago16 min comment_3118809 2018/19 meni bile topiz 2019 imam skoro 50 karata, jednom nedeljno puna kapanemam neki utisak da sad dolaze nesto drugaciji bendovi nego tad, samo ih dovode drugi ljudi Report
Just now1 min comment_3118810 Pa ne znam moguce da tad i dalje nisam imao kesa, ali brate sad svake nedelje ima nesto zanimljivo.. Report