Thursday at 07:29 AM2 days comment_3118867 stop pleasebtw - Kuruz nailed it on the head, tu se povlaci crta, ima samo pre i posle tog eventa Edited Thursday at 07:30 AM2 days by Uruk Report
Thursday at 08:19 AM2 days comment_3118872 59 minutes ago, kuruz said:i JNA, sve ostalo su banda irrelevante u poređenju s timUšće ništa? Report
Thursday at 08:23 AM2 days comment_3118874 3 minutes ago, Grobodan said:Ušće ništa?breakin the jaw breakin the jaw Report
11 hours ago11 hr comment_3118953 dobri su bili Naxatras sinoc, naravno puno, 300-400 ljudi sigurno. i cini mi se da je vise srba bilo nego rusa, izgleda da nasi "alternativni" ljudi bas vole ovaj zvuk. bend je kul, nisam nesto mnogo slusao, ali dovoljno saraju da te ne smore. deluje po novom materijalu da zele malo da se priblize King Gizzard ekipi, bas lici na one njihove "orientalne" momente, mada su klavijature malo vise u nekom ozric tentacles fazonu. bilo i nekih pesama u nekom pink floyd sentis, solaze na setalistu u herceg novom stilu, to isto fino rade. pa je poslednja pesma bila vise doomy, podsecala me bas mnogo na Monkey3. dobar cert sve u svemu, dobar zvuk, svi lepo raspolozeni. Report
1 hour ago1 hr comment_3118964 U pa dobra je barka bas dobra Edited 1 hour ago1 hr by Havočka pojebo me idiot Report