5 hours ago5 hr comment_3121773 33 minutes ago, azal said:treba se na last.fm vratitipa super je last.fm. realno ima veci potencijal za recommender sistem od bilo kog striming servisa. a i gotivniji je. ne znam da li se sprdas za eventove, ali mozda na kraju narealnija opcija lol, fb event su ionako prsli skroz ne znam sta se tu desilo (vrv guraju sponzorstva) Report
4 hours ago4 hr comment_3121775 51 minutes ago, Uruk said:pa super je last.fm. realno ima veci potencijal za recommender sistem od bilo kog striming servisa. a i gotivniji je. ne znam da li se sprdas za eventove, ali mozda na kraju narealnija opcija lol, fb event su ionako prsli skroz ne znam sta se tu desilo (vrv guraju sponzorstva)ne koristim vise, ali secam se da su eventovi bili bas dobri na last.fmu Report
3 hours ago3 hr comment_3121779 Ja koristim Last i dan danas ali samo za skroblovanje, ne eventove Report
3 hours ago3 hr comment_3121780 lastfm je umro 2015, ovo samo skroblovanje zbog statistike je mozda 20% njegove vrednosti, 80% se izgubilo. Kad bi bio lastfm pandan fejsbuku za eventove odma bih obrisao FB jer ga samo zbog toga drzim maltene, da pratim koncerte... Report