Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Rekao sam ja, sranje su izlizane fore, sranje je za Jareta i kantu, samo se TI SI ZVEZDIN ČETNIK KURUZEEEE još solidno drži.

• Replies 13.2k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• преслатко

• Генеральный
    Генеральный

На кога? На Бурбонку?   Бурбонка, начи поседуем поткровље у Борчи, 54квм, надзидано, 5. спрат од 5, лифт иде до четвртог. Централно нема, грејемо се искључиво на пресовану романтику. Турска бела тех

• Генеральный
    Генеральный

Никола

I puši ga Hefeste.

TI SI ZVEZDIN ČETNIK KURUZEEEE

Radu sam gledao uživo (proslava firme gde sam radio pa je ona pevala). Sa pevanjem veze nema, ali da je kvalitetna kurvica, to svakako. Sve u fullu 10 / 10.

Svaka čast, ali mala sisa, automacki ne može 10.

Konjska faca ne pomaze.

Milica Todorović, ako ne grešim? Ona je meni najbolja pička u Srbiji. Tj bila dok nisam video onu neku koja nemam pojma šta je i kako je poznata, ali je postala još poznatija kad je dečko skoro opeglao po faci.

Lepša mi je sa tamnijom kosom, nekako joj plavo baš veštački stoji. Ali da, takođe sve full, prepička.

Milica Todorović, ako ne grešim? Ona je meni najbolja pička u Srbiji. Tj bila dok nisam video onu neku koja nemam pojma šta je i kako je poznata, ali je postala još poznatija kad je dečko skoro opeglao po faci.

mislis na ovu? :haha:

ana-marija-zujovic-2_620x0.jpg

Napućila se, pokazala dojku i modricu, tačno ni ženama u crnom nije žao što je modra :haha:

@metal guru: Baš na tu. Ne znam ko je riba, ali ono sve što volim ima, apsolutno savršena. Jedino bi je ofarbao u crveno, ali to je realno ne bitno skroz ovde. Ne 10 od 10, nego 666 / 10 koliko je savršena.

Inače te "selebritije" pratim do moga, izbacio sam pre 2-3 godine TV iz sobe, tako da nit znam ko su, a i kapiram da su sve domaće pobrojane glupe ko kurac, izvinjavam se ako grešim. Hoću da kažem pričam samo na osnovu fotki i izgleda.

Ma daj, s ovim veštačkim ustima... Da ne bude sad, met'o bi joj, nije da nije, al' savršena, jok vala

Likusa isla sa mojom verenicom u razred u srednju. Kaze bila je lepa dok jebeno celu facu nije izoperisala. MEni je realno odvratna. Pricam za ovu Ana Mariju. Zato Rada pegla. :tehkista:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.