August 3, 20241 yr comment_3100066 kao preporuka, išla bih ovim redom: 1. Assholeparade - Student Ghetto Violence, 2. Assholeparade - Welcome Fucking Home, 3. Unholy Grave - Grind Killers, 4. Unholy Grave - Grind Anarchy, 5. Blowin Mud/Powertrip, 6. Blowin Mud/Brain Decay
August 4, 20241 yr comment_3100095 Heresiarch čisto zlo i crnilo, nema jedne srećne ili vesele, jumpy note, ništa, samo mrak i nesreća topla preporuka
August 9, 20241 yr comment_3100213 I am Judas of Kerioth Iscariot was never my name I'm no dagger man I was one of the twelve He was like a brother to me They call me the false one But I didn't act in free will They just needed a scapegoat Now I'm lost in the valley of blood....
August 21, 20241 yr comment_3100461 Prvi album je bio odličcan, drugi ne baš, a ovaj u rangu prvog, odličan tech brutal death:
August 21, 20241 yr comment_3100468 Ostali albumi ne znam kakvi su, ali ovaj zadnji je uz Nocturnus AD najbolji death metal ove godine od svega što sam čuo. Zavrte mi se u glavi kada sam video diskografiju, baš imaju gomilu izdanja, ali ako je sve kao ovo, biće uživancija...
August 22, 20241 yr comment_3100484 Taj bend je odlican,slusamo ga godinama,a ovaj album je kao novitet postavljen jos prvog februara ovde na temi. Ima svega 6 oficijalnih albuma i 1 ep,ostalo su kompilacije,splitovi,demosi. Svi albumi su kvalitetni.
August 30, 20241 yr comment_3100661 On 8/21/2024 at 8:27 AM, WIZARD OF GORE said: Prvi album je bio odličcan, drugi ne baš, a ovaj u rangu prvog, odličan tech brutal death: Uf ovo razara, klasični suffo zvuk sa nekim jako lepo uklopljenim disso momentima, dosta znaci kad ljudi znaju da komponuju a ne samo da nabacuju rifove. Sjajan album..
August 30, 20241 yr comment_3100664 On 7/27/2024 at 3:00 PM, Machiko Noguchi said: kakvo prijatno iznenađenje iako koncertno aktivni, Exorbitant Prices Must Diminish ima samo demo i split sa Nothing Clean koliko ja znam EPMD bih svrstala u technical grind i ovo im je prvi full length album odlično izdanje jedino mislim da se nekima neće svideti jer je u pitanju stop-start grindcore meni ne smeta, ne kvari mi ugođaj, album kao celina je dobar, ništa ne štrči slušam već par dana, mogu da pustim više puta za redom (veliki +) Naleteh na ovo pre neki dan na bandcampu, dobro kokanje.
August 31, 20241 yr comment_3100706 https://darkdescentrecords.bandcamp.com/track/le-labyrinthe-sempiternel