Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 435
  • Views 15.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ако ти смета тема немој у истој ни да пишеш. Није она ту због тебе већ због свих оних који би да нешто и пишу о томе. Имаш још 1000 тема на јуму. И ово није ХевиМетал форум већ подфорум ''Све и Свашта

• vidim ja dokle je ovo doslo..   prvo su svi shvatili da minic i silovanje nemaju mnogo veze i da silovateljima uglavnom nije bitno da li je minic ili skafander, sasvim je drugi izvor "uzivanja" za

• naravno da ne snosim nikakav deo odgovornosti. pretpostavimo da ipak odem na prozor, neko me pogodi kamenom i nanese povrede. njega osude sa X dana zatvora. koliko bi po tebi bilo primereno da ja dobi

comment_2060650

Usput ćemo verovatno osetiti i gnev Firmaša u Novom Sadu. :haha:

Kol'ko ima Marinaca? Jesi li s njima ili semenkariš na zapadu?

E da, koliko treba vozom od Beograda do Subotice? Osećam da ćemo pocrkati dok stignemo. :haha:

comment_2060791

Koja tema jebote. :) :)

Evo sad jedne price:

Moja bivsa devojka se uvek oblacila pristojno. Dakle, farmerke, trenerke, majca, ponekad sorc 3/4. Ja je ostavim na NBG i vracam se kuci za pacevo (lupam u 0h), i NIKAD nije bilo problema.

E sad ono glavno. Isli smo na proslavu nove godine i ona je obukla minic, bundicu i kozne stikle, cekala je mene na stanici na NBG i neki lik je izvadio kurac i poceo da drka na nju...

Bilo je par prica (cak i na yumu) o mladim devojcicama koje su bile silovane.

U 90% slucajeva to su bile devojke koje su imale suknju/minic i npr majcu na bretele.

Jbg manijaka je svuda, tako da je logicno da ce devojka koja se provokativno odeva biti podloznija silovanju od devojke u npr farmerkama i kaputicu.

Daleko od toga je da su one krive ili snose deo krivice za silovanje, ali jbg.

Bolje spreciti nego leciti.

comment_2060808

:da:

Semenkarim na zapadu.Titula ce se slaviti na severu. :da:

Vozom?Zavisi kojim ides jebiga.Otprilike 4-5 sati.

Изгледа да нема ништа од доласка, дечко који окупља целу екипу је заљубљен и ићи ће код девојке уместо на утакмицу. :(

comment_2060810

oce neko da banuje ovih par likova sto kenjaju po temi o fudbalu, igrama i slicno?

Nemoj tako, pa tek su odbanovani. :D

Изгледа да нема ништа од доласка, дечко који окупља целу екипу је заљубљен и ићи ће код девојке уместо на утакмицу. :(

Papučar. Eto vidiš Lemi, to je ono o čemu sam ti pričao na prethodnoj temi.

comment_2060822

oce neko da banuje ovih par likova sto kenjaju po temi o fudbalu, igrama i slicno?

Извини, о Имагиносе. Ево, питај ме шта те занима о смртној казни, силовању итд. а ја ћу се потрудити да ти одговорим прецизно и концизно, онолико колико ми моје скромно знање о праву дозвољава (али тек сутра, пошто ноћас морам да учим Криминологију :( ).

comment_2060843

Фасцинантно је да је тај лик дркао у сред зиме, на минусу...

Meni je jedan lik drkao u jesen, bile su mu hladne ruke i nije mogao da mi se digne. Bila je opklada u pitanju.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.