March 12, 200322 yr comment_172147 Ja odustajem od pljuvanja doticnog benda. Nije me briga kakav ce biti novi album :| . Kupicu ga, cisto da ispostujem ono sto su bili nekad, pa ako mi se ne dopadne (a verujem da nece), poklonicu ga nekome k'o sto sam uradila sa Loadom, ReLoadom, i Blackom. black sam i ja uvalila,a load i reload nemam kome... Ja sam ih uvalila jednoj devojci koja slusa Shakiru mislim da ovo sve govori o njihovoj publici i njima UVALIM VAM JA KURAC U USTA!!!!!!!!
March 13, 200322 yr Author comment_172615 Hehe,dobar komentar.Ali ipak pripazi malo na vokabular,nemoras vredjati neistomisljenike.
March 22, 200322 yr comment_178662 UVALIM VAM JA KURAC U USTA!!!!!!!! Ju, ju, ju, al' smo nekulturni! Lepše je s kulturom.
April 17, 200322 yr comment_194067 Ah, dobri stari borni poklič Metallica ratnika iz Subotice! Bez ovakvih ljudi bi nam ceo ovaj forum bio dosadan. All hail Lemmy!
April 18, 200322 yr Author comment_194286 Hehe,znam da ti je nedostajalo.Kolega,garantujem ti da cu uvek braniti cast jednog od najboljih bendova ever.Obecavam!!! a:
April 18, 200322 yr comment_194849 Ej , a jel mogu i ja da se prodam?! Bas mi u dzepu zafalio koji milion pa bih molio ljude DA ME KUPE JER SAM NA PRODAJU!!!! Pocetna cena 25EUR + poklon lavabo i jedna slatka maca i asparagus i moj prvi album koji sam snimio sa 12 godina (ima Downset-Empower moja prva obrada)!!!
April 26, 200322 yr comment_196948 Evo jedne sitne zanimljivosti. Juče gledam govno do filma zvano "Josie and the Pussycats". Elem, ulaze neki tipovi koji su trebali da umlate Džozi i i članice benda, ili su tražili nešto, tek svi su izmlaćeni, a osim jednog svi izgledaju kao mumije. Ovaj što je ne-mumija kaže da su to što su tražili našli na parkingu Metallica koncerta i da su ih razjareni fanovi izgazili, te da će do kraja života znati napamet reči pesme "Enter Sandman".
May 3, 200322 yr comment_200650 ehe,znam da ti je nedostajalo.Kolega,garantujem ti da cu uvek braniti cast jednog od najboljih bendova ever.Obecavam POSLE SVEGA OVOGA STA MOGU RECI ZA JEAN OD NAJVECIH METAL BENDOVA:LEGENDE KOJE ZIVE....IZUZEV CLIFF-A(rip) WE REMMEBER YOU CLIFF!!!!!!!!!!! MetallicA je najbolji bend svih vremena, a vi mozete da se cesete. Samo cete izmislajti neke bendove, jer je iz nekog GLUPOG razloga ne volite. METALLICA RULESSSSSSSS Svaka cast majstori.Metallica je najveci thrash bend ikada.A 500 post-ova je dovoljan dokaz koliko su veliki.Mozda su pobegli od starog zvuka,ali niko nikada nece snimiti Creeping death ili Master of puppets,a o albumima i da ne govorim. _________________ SEE THEM TRY TO BRING THE HAMMER DOWN, NO DAMN CHAINS CAN HOLD ME TO THE GROUND
May 3, 200322 yr comment_200725 Ja odustajem od pljuvanja doticnog benda. Nije me briga kakav ce biti novi album :| . Kupicu ga, cisto da ispostujem ono sto su bili nekad, pa ako mi se ne dopadne (a verujem da nece), poklonicu ga nekome k'o sto sam uradila sa Loadom, ReLoadom, i Blackom. black sam i ja uvalila,a load i reload nemam kome... Ja sam ih uvalila jednoj devojci koja slusa Shakiru Ti nesto protiv Shakire mozda? :roll:
May 3, 200322 yr comment_200738 Ti nesto protiv Shakire mozda? Ma jok, devojka mi je vrlo simpaticna, posebno mi se dopadaju njeni pramenovi, preplanuo ten, preveliko dupe i gitara [koju ne zna ni da drzi].
May 4, 200322 yr comment_201809 Snimite ovo: http://www.cafemontenegro.cg.yu/index.phtm...=vijest&id=9054 I nemoj da je neko rekao:"Pogledaj sa kim sviraju."
May 4, 200322 yr comment_201834 Ti nesto protiv Shakire mozda? Ma jok, devojka mi je vrlo simpaticna, posebno mi se dopadaju njeni pramenovi, preplanuo ten, preveliko dupe i gitara [koju ne zna ni da drzi].
May 5, 200322 yr comment_202365 Ma, sve zajedno je strašno, naročito spisak likova sa kojima će biti na dodeli MTV nagrada.
May 5, 200322 yr comment_202514 UH! 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O james izgleda k`o prvoklasna kurava!!! lars mu je makro. (SAD BUT RRUE) kirk je otisao u tranzistore (travestite)... jednom rjecju: SJEBATI SU!
May 5, 200322 yr comment_202519 UVALIM VAM JA KURAC U USTA!!!!!!!! Ju, ju, ju, al' smo nekulturni! Lepše je s kulturom. eto ti sad... prvo imamo nekulturu a onda i onu smjesnu krajnje vulgarnu sliku...
May 6, 200322 yr Author comment_202566 Jedva cekam da cujem taj novi famozni album...izgledaju uzasno,ali jebiga,ljudi su omatorili.Blondie je kao i uvek malo vise preterala,ali oprosticemo joj. a:
May 6, 200322 yr comment_202766 Oni su na vreme shvatili neke stvari i povukli se u legendu. Metallica se sama trudi da sruši svoj spomenik koji su davno radom, istrajnošću, žestinom i kvalitetom podigli.
May 6, 200322 yr comment_202968 jednom rjecju: SJEBATI SU! Mozda...a gde je Megadeth?!? pa jebi ga... oni se bar ne prostituisu po medijima, ne guraju silikone u sise, ne izgledaju k`o linkin park... lemmy, pomiri se s cinjenicom da sami sebe jebu u dupe... od dosade...
May 7, 200322 yr comment_203561 Oni su na vreme shvatili neke stvari i povukli se u legendu. Posle Riska,i onog zadnjeg,koji zaudara na pokusaj povratka stare slave,i trebali su da okace gitare o klin.