January 20, 200421 yr comment_364374 u davna pradavna vremena,bese grupa koja je pravila ovakve albume A sada svira polovinu Pesme master of puppets,justice meedley... i zaboravlja na sve....
January 20, 200421 yr comment_364542 A Ride The Lightning - NISTA! :x Samo odsviraju Fade To Black ponekad :ne:
January 20, 200421 yr comment_364565 Dileje! I 'For Whom The Bell Tolls'. Ta je neizbežna, a i najlakša je.
January 21, 200421 yr comment_364671 Da je najlaksa, tu si upravu (cak moj bend je perfektno svira) ,medjutim ja bih zaboravio na St.Anger, onog casa kada bi kod nas odsvirali "Disposable Heroes" i "Fight Fire With Fire" a:
January 21, 200421 yr Author comment_364749 Eh,kao sto sam rekao,ne verujem dok ne vidim James-a na bini.Potpuno me zabole sta ce svirati,nek' sviraju i "St.Anger" i "Frantic" i "The Unnamed feeling",ma nek' odsviraju i onaj debilitet od pesme "Invisible kid",samo da dodju.Praznik za jebene usi!!!I jos odsviraju "Disposable heroes","My friend of misery" pa ce da odletim u pizdu materinu.
January 21, 200421 yr comment_364949 Ja sam cuo da svraju svega dve - tri pesme sa St.Anger-a, a dok stignu do nas provalice da ne treba ni njih da svraju, tako da nema razliga za brigu. Mada kao sto rece lemmy, dok ne vidim James-a na bini...
January 21, 200421 yr comment_364967 A sada svira polovinu Pesme master of puppets Sto ne volim kad ljudi pricaju o stvarima koje ne znaju. Master Of Puppets so vrlo cesto svirali do pola jos na Black Album turnejama (a mislim i pre). A na ovoj Summer Sanitarium turneji su vrlo cesto svirali ceo Master Of Puppets.
January 21, 200421 yr comment_365194 Skoro je krenula turneja povodom "St Anger" albuma..do sada su odsvirali nekolkiko koncerata..i za sada samo znam da redeovno sivraju "Dirty Window" X(
January 21, 200421 yr comment_365391 Da ali umesto te pesme (koja traje 7 min) mozes da odsviras npr "Motorbreath" i "Phantom Lord" koje zajedno traju nesto malo vise od 7 min....a te dve pesme sigurno nece da sviraju, tako da su seronje zesce....MA SAMO NEK DODJU BRE!
January 21, 200421 yr comment_365472 cuti, ona je josh i dobra (bolja od unnamed feelinga)... Invisible Kid ??? ma nema teorije!
January 22, 200421 yr comment_365812 Da je najlaksa, tu si upravu (cak moj bend je perfektno svira) ,medjutim ja bih zaboravio na St.Anger, onog casa kada bi kod nas odsvirali "Disposable Heroes" i "Fight Fire With Fire" a: E, na to ćeš malo mnogo da popričekaš.
January 22, 200421 yr comment_365984 Verovatno nikada ni necu da docekam...pa da oni su sada osobe u "ozbiljnim godinama", ne pada im ni na pamet da sviraju ove pesme
January 23, 200421 yr Author comment_366359 Te pesme su mozda i odsvirali svega par puta u karijeri...tako da je glupo tako nesto ocekivati,pogotovo sada.
January 23, 200421 yr comment_366565 A sada svira polovinu Pesme master of puppets Sto ne volim kad ljudi pricaju o stvarima koje ne znaju. Master Of Puppets so vrlo cesto svirali do pola jos na Black Album turnejama (a mislim i pre). A na ovoj Summer Sanitarium turneji su vrlo cesto svirali ceo Master Of Puppets. UPRAVO O TOME I PRICAM... uzgred meni je Black manje vise slab album...ima tu i tamo koja dobra pesma....
January 23, 200421 yr comment_366571 da citiram mog prijatelja,vatrenog obozavaoca METALLICE... "METALLICA ne svira metal.......................odavno,tako da je postala LICA....... a posle St angera....ostala je samo ICA" Problem je sto,ako je neko gledao snimak koncerta na tv politici...kad sviraju 'Sad but true'...svi se oduseve skacu i sl... a kad je tu No remorse...pa cupkaju ljudi..nije losha pesmica...
January 23, 200421 yr comment_366577 Evo da dam i ja doprinos ovoj temi... Crni albu je dobar shto se tiche nekog Hard Rock zvuka ali to nije metalika... Metalika je pre toga bila Trash i to jedan od najkvalitetnijih... Takodje smatram da je taj album doprineo upropashtavanju metal iz prostog razloga shto cje 99% fensera/fenserki da prepozna ako ne dve (unforgiven, nothing elsematters) onda barem jednu pesmu sa Crnog albuma i ni jednu sa prethodnih... Da ne pominjem sent enger u ovom kontekstu...
January 23, 200421 yr comment_366777 Evo da dam i ja doprinos ovoj temi... Crni albu je dobar shto se tiche nekog Hard Rock zvuka ali to nije metalika... Metalika je pre toga bila Trash i to jedan od najkvalitetnijih... Takodje smatram da je taj album doprineo upropashtavanju metal iz prostog razloga shto cje 99% fensera/fenserki da prepozna ako ne dve (unforgiven, nothing elsematters) onda barem jednu pesmu sa Crnog albuma i ni jednu sa prethodnih... Da ne pominjem sent enger u ovom kontekstu... Neki ljudi(svinje) nikada nece nauciti... :ne: :ne: :ne: :ne:
January 23, 200421 yr comment_366791 Problem je sto,ako je neko gledao snimak koncerta na tv politici...kad sviraju 'Sad but true'...svi se oduseve skacu i sl... a kad je tu No remorse...pa cupkaju ljudi..nije losha pesmica... ja sam gledao (za novu godinu u 5 ujutru ), problem je bio shto su i oni mnogo loshe svirali... kao da su doshli bez ikakve probe or something...
January 23, 200421 yr comment_367269 Problem je sto,ako je neko gledao snimak koncerta na tv politici...kad sviraju 'Sad but true'...svi se oduseve skacu i sl... a kad je tu No remorse...pa cupkaju ljudi..nije losha pesmica... ja sam gledao (za novu godinu u 5 ujutru ), problem je bio shto su i oni mnogo loshe svirali... kao da su doshli bez ikakve probe or something... Mislim da Metalika zna da svira samo u studiju prilikom snimanja albuma...ma pitanje je i tada chak....ko na sta Kirk koristi sve u studiju za nasnimavanje solaza....on to u stvarnosti uopste ne na da svira kako treba,a glavu mogu da dam da sa Kill Em All albuma ne zna nijednu!
January 24, 200421 yr Author comment_367983 Problem je sto,ako je neko gledao snimak koncerta na tv politici...kad sviraju 'Sad but true'...svi se oduseve skacu i sl... ... Pa zato sto je realno "Sad but true" puno bolja pesma od "No remorse".I zato sto je izasla na Black albumu,jednom od najboljih albuma u istoriji rock n' roll muzike uopste.A i o ukusima ne vredi raspravljati. U svakom slucaju pesma je kvalitetnija. Nedavno sam gledao neki live,neznam odakle,i Kirk je fenomenalno svirao.Svirali su "Battery" i imao sam utisak kao da slusam studijski snima...precizno,tacno,savrseno...
January 24, 200421 yr comment_368046 Novo (23.01) dodade datume turneju: May 31 Chorzow, Poland Public on sale Feb 2nd + June 19 Zaragoza, Spain Ticket info TBA .... Jebem mu, BGD-a josh nema.