October 4, 20186 yr comment_2996438 Opa evo ga novi od ove momcadi: Carpe Noctem - Vitrun https://mega.nz/#!ym...b85OdJV_S-QgRdk Edited October 4, 20186 yr by Kumodraski Vo
October 6, 20186 yr comment_2996536 Jedna dobra i jedna loša vest. Dobra je da je ovo čudo konačno izašlo. https://cloud.mail.ru/public/GR21/LihNB3rtb A loša je da im je ovo prvi i poslednji album.
October 10, 20186 yr comment_2996871 Entropia - Vacuum (2018) http://file.sampo.ru/33rfkj/ iz kog razloga ti nikad ne radi slika pređoh i ovo danas, vrlo zanimljivo, u nekim momentima mi je delovalo da ima praznog hoda ali iz druge je vec bolji utisak
October 15, 20186 yr comment_2997365 Najbitniji tu je poslednji link, dobra godina za Nidrosian BM. Nego kakav vam je OTOH? Meni baš čudan album isprva, čak mi ide na kurac čas mi dobar ali kad sam ga malo proturio kroz sluške bolje sam ga skontao. U suštini zvuči kao da Darkthrone i Ved Buens Ende džemuju a pritom ima i neki punky feeling i finu produkciju basa. Meni se u suštini album najviše zahukta od Firebirds pa do kraja.
October 15, 20186 yr comment_2997367 meni je super, i na prvo slušanje bio i sad da, i meni je do jaja što se bass čuje tako, uopšte cela atmosfera mi je super
October 16, 20186 yr comment_2997538 Meni isto jednom legne kako treba, drugi put i ne baš. Pesma koju su ranije izbacili mi je super, tako da kad se slegne biće to u redu. Carpe Noctem isto. Azaghal je dobar, standardno...
October 18, 20186 yr comment_2997714 Isto, ne znam sta da mislim o OTOH. Da su album potpisali neki anonimusi i da je stigao diskretno kao promo, hype-free, pitanje je da li bih se ovoliko cimao da provalim da li i koliko mi se zapravo svidja. Trenutni status je liking it, not loving it. A i to blago prenapregnuto. Btw, stigli jutros Whoredom Rife i Svartidaudi novi, fuck yea!
October 20, 20186 yr comment_2997936 Jeste da sam trenutno u dodatnom hajpu što sam ih gledao uživo, ali OTOH stvarno vredi obrnuti 3-4 puta dok se ne otvore čakre i ne ukaže puna genijalnost izdanja. Nije savršen album, ali ne mora ni da bude, toliko je muzika različita od svega što se danas može čuti u žanru. Prljavi rokenrol black metal done right (neka pusti neko album Satyriconu).
October 20, 20186 yr comment_2997952 E, kad je Gojko doživeo da ga napadaju na NWN da je homofobičan.
October 20, 20186 yr comment_2997953 hahahaha baš sam mu napisao to pre deset minuta još ima i 88 u niku Edited October 20, 20186 yr by Underkuruz
October 20, 20186 yr comment_2997957 aj homofob al overweight black metal warrior with a receding hairline
October 21, 20186 yr comment_2998034 ne seri aaaa nisam imao pojma ni da rade na tome Some recent rumours that our new album was due to be released very soon were correct - with the exception that it is not a Mgła album. "Apocalypticists", the third album of Kriegsmaschine is out now. Link to streaming version below. For those who appreciate our work in Mgła, KSM may be interesting as a different shade of the collaboration between the two of us: discordant, tense and dare we say more progressive approach to black metal. And as for Mgła: live activity re-starts March 2019. New recording coming in 2019. No release date set, it's out when it's out. bogovi valja uzimati ovo