Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2010.06.22. *Levski stadion, Sofija* Sonisphere festival - organizovan prevoz

Featured Replies

comment_2158507

Samo malo da pojasnimo stvari...Heaven & Hell nemaju apsolutno nikakve veze sa Sabbathom,to je zaboga Iommi-ev projekat i nedavno su izdali album sa kojeg ce naravno da izvode pesme uzivo i koji je btw. ultra govno ako mene pitate :mrgreen:

Ovo je cisto info za one neupucene koji se mozda tripuju da ce nedaj boze ovi da izvode Sabbath pesme nazivo :)

• Replies 972
  • Views 95.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Anthrax = život. Zbog njih sam išao, da je bio njihov samostalni koncert, verovatno bih išao s još većim entuzijazmom, a definitivno su bili bend dana. Nosili su me po celom "fan pitu" na Indians, i

• zombie eater
    zombie eater

Samo malo da pojasnimo stvari...Heaven & Hell nemaju apsolutno nikakve veze sa Sabbathom,to je zaboga Iommi-ev projekat i nedavno su izdali album sa kojeg ce naravno da izvode pesme uzivo i koji j

• bolje da su onda pomerili sonisphere, jebes ove ostale...

comment_2158521

zelim u autobusu da se slusaju old skul narodnjaci :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

ako treba imam CD za tu priliku :haha:

Нпр. Лијте кише ладне воде, Клео се клео, ...

Него људи јел сад само са пасошем на границу, неко ми рече да за Бугарску и Румунију треба виза.

Edited by serblackbeard

comment_2158522

Sreca moja pa cu da nosim slusalice.

Samo malo da pojasnimo stvari...Heaven & Hell nemaju apsolutno nikakve veze sa Sabbathom,to je zaboga Iommi-ev projekat i nedavno su izdali album sa kojeg ce naravno da izvode pesme uzivo i koji je btw. ultra govno ako mene pitate :mrgreen:

Ovo je cisto info za one neupucene koji se mozda tripuju da ce nedaj boze ovi da izvode Sabbath pesme nazivo :)

'Ajde nek neko ukloni ovaj post, cisto da i ostali ljudi koji su duduci kao i ovaj ne kupe pogresne informacije. K'o ne zna za "Mob Rules" i "Heaven And Hell" albume, nek se upuca.

comment_2158545

???:confused:

Ja sam onda gledao drugi H&H koji je izvodi Sabbath pesme...

comment_2158592

iz koje si ti pecine izasao, kad nema google kod tebe...

comment_2158610

toronto89.jpg

comment_2158653

Sreca moja pa cu da nosim slusalice.

'Ajde nek neko ukloni ovaj post, cisto da i ostali ljudi koji su duduci kao i ovaj ne kupe pogresne informacije. K'o ne zna za "Mob Rules" i "Heaven And Hell" albume, nek se upuca.

Slusalice nosim za svaki slucaj ako preterate sa ruznim veprom. :haha:

Ako ne izvode Sabatove numere sto onda nisu dali naziv bendu Drzmikurovacki potok kod Mojmilova nego Heaven and hell? :lol:

Edited by Mr.Hate

comment_2159133

tornado of souls, panic.mp3, raining blood i cela metallica, ima li lepseg dana, praznika za usi i oci?

samo cu da se molim satani da pusenje bude zabranjeno u busu !

kad smo isli na black sabbath u sofiju, ceo bus je bio kao u filmu how high, dimio je vise nego u ko to tamo peva, i nije bilo nimalo prijatno

Edited by wlado Burton RIP

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.