Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_2180707

Dakle, pri tom mislim na uredjaje sa e-ink ekranom (NE LCD-om). Ima li toga igde kod nas da se nadje?

Ima li neko iskustva s tak'im komadom hardvera.

Vidim da im je po internetima cena pala u proseku na ispod 200$, znaci sad je vec jeftinije od najjeftinijih netbooka, i polako dobija smisao ideja o kupovini tako neceg.

• Replies 196
  • Views 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• https://onedrive.live.com/?cid=7d4b6bbbd3775b45&id=7d4b6bbbd3775b45%21530&authkey=%21AL4EsGN_OSyVgOU https://onedrive.live.com/?cid=643d5d930e15a2f6&id=643D5D930E15A2F6%211993&authkey

• soul wandering
    soul wandering

hoce li neko da popravi forum za 3000din, gojko casti?

• Генеральный
    Генеральный

узи овај од 9'' да не квариш очи

• Author
comment_2181882

Pa, prva i najbitnija stvar je da moze da prikazuje PDF-ove, i da ga zumira i reflowuje po potrebi. Prakticno ni jedna druga osobina nije toliko bitna - vazno je da moze da primi memorijsku karticu, a to da li cita neke tamo formate za koje bi dao pare, zaboljeva me :) Isto tako je nepotreban (lepo ako ima, ali ne i neophodno) je touchscreen, kao i mp3 plejer (mada koliko kontam, svaki reader moze da pusta i muziku). Ne treba mi ni WIFI, niti web browser.

E takav jedan "ogoljeni" je npr Foxit eSlick, samo nije nesto mnogo jeftiniji od Sonyja (koji je bolji), a ni ne salju u Srbiju.

Ima li ista od tog da se nadje kod nas?

comment_2182109

jos nista za sada..a i kad bude doslo ima da bude berba usiju osecam. gledala je ortakinja u americi kindle 2 i sony i malo je bolji kindle jer kako kaze, ima bolji odziv.

i ja se razmisljam da ovo narucujem preko..naravno neko da mi donese.

• 8 months later...
comment_2287910

Naprzila sam se najstrasnije od kako sam u avionu videla kako izgleda taj ekran :mrgreen: Verovatno cu uzeti s Amazona u skorije vreme sa led futrolom. Sa svim dazbinama oko 225eur ($140 + $60 + isporuka oko $27 + takse), jebem li ga moze li jeftinije.

Edited by MissionVao

comment_2288784

Odlično. Onda šta će mi slot za čitače kartica. 4GB je dovoljno za godinu dana na putu i Kindle wins.

Samo još da vidim da li ovaj mali ili ovaj od 9 inča. NEmam uopšte predstavu kako bih čitala na onoj manjoj verziji

comment_2288931

Ne znam, kad me je malo proslo odusevljenje ukapirala sam da taj ekran koji me je ocarao imaju i drugi readeri a da Kindle ima grozne dugmice tj gomilu istih. Mozda ipak uzmem neki s touch screenom. Kod nas ima da se kupe Sony i Prestigio (njega kapiram treba zaobici).

• 4 weeks later...
comment_2304063

Е, фантастична тема! Нисам знао да је отворена, баш сам хтео на општој теми да питам има ли неко искустава са Kindle и уопште са Е-book reader-има. Пошто стварно не могу више да читам с компа-лаптопа, а имам гигабајте одличних књига у пдф-у, већ пар месеци размишљам о куповини Kindle 3. Мислим да је за 139$ то солидан избор. Сад имам неку могућност да свратим до САД па ћу гледати да пазарим. По овоме што видим на нету, трајање батерије је фасцинантно.

comment_2304079

Opusteno, ja sam senior u online kupovini :haha: A i kuriri nisu toliko jeftini da mozes da ih pobrkas s najjeftinijom USPS varijantom :ph34r:

E, kako primas tehniku preko USPS-a? Ono nesto preporuceno ili nemam pojma kojom vec metodom?

Ja sam narucivao neke majice i gluposti sa USPS slanjem umesto speditera ali to je bila ona obicna krs posta, 3 evra fazon i postar ti ostavi ko pismo, jer nije bio smak sveta i ako ne stigne, ali ne bih se zajebavao sa necim sto kosta 200 cega god pa ono, ako imas neki savet podeli sa internet drugarima :)

comment_2304089

:mhihi:

узи овај од 9'' да не квариш очи :mhihi:

I da lakše rukuješ s njim. :da:

Barabe jedne :wub:

Ispade da Kindle treba pazariti zbog e-inka, samo me taj pdf malo brine.

Ove pretplate i to sve ću da zajebem, pošto ionako idem po sve nekim egzotičnim zemljama gde ni Interneta često nema kako treba. I malo brate nek spuste cenu za ovaj sa većim... EKRANOM :evotigana: znači tamo, jesenji šoping, idealno. :da:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.