October 20, 201014 yr comment_2256691 sta?? Pa nisi li se šišao do glave i pisao na fejsu kako je to za potrebe snimanja filma Šišanje?
October 21, 201014 yr comment_2256836 Kolege sa fakulteta,koji su mainstream metalci(maideni,metallica i to,a imaju 22 god) kazu da je film do jaja.Dakle kapiram da je totalno sranje.I rest my case. Mainstream metalci najgora vrsta.
October 21, 201014 yr comment_2256843 Maideni nisu komercijala samo su KVLT,Rammstein,Nightwish,System of a down - e to se zove mainstream komercijala bez pokrica....velika je razlika izmedju KVLT-a i KOMERCIJALE ne samo u muzici,to takodje vazi i za igrice,filmove... Edited October 21, 201014 yr by BruceBruce
October 21, 201014 yr comment_2256986 Malo mi je pun k..... ovakvih filmova. Jbt , socijalna , ljubavna , politicka drama , drama drama i samo drama. I onda se pojavi pokoja drama sa primesama crnog humora. Bolje da urade remake Kosovskog Boja , Brave Heart style. Stvarno nam trebaju istorijski , mitoloski filmovi. To i ja govorim.
October 21, 201014 yr comment_2256988 turci naslone milosha obilicja na panj i pre nego shto mu odseku glavu on se prodere "slobodaaaaaaa"
October 21, 201014 yr comment_2256989 Ili da urade nesto tako ali pomesano sa vilama, alama i vampirima, epska fantazija. Imamo tako bogatu mitologiju, narodnu tradiciju i folklor, a ne snimamo nista u tom stilu.
October 21, 201014 yr comment_2256994 Pa da, da bude zanimljivije i komercijalnije. Kao, turci napadaju sa alama medj redovima, mi imamo vukove i vile koje healuju itd. I Sveti Sava nesto kao Gandalf, ali moze da menja oblik u vuka i tako to.. sorry za offtopic. Sve u svemu, smatram da su ovakvi filmovi nepotrebni Srbiji. mislim na sisanje. Edited October 21, 201014 yr by Novaliis
October 21, 201014 yr comment_2257000 Onda se pojavi Sava Savanovic,odgrize kure Bajazitu i promeni se istorija. Edited October 21, 201014 yr by Mr.Hate
October 22, 201014 yr comment_2257258 film skroz van vremena, sad nacosi nose air ljax i trenerke, kakve fajerke, celavci i pizdarije...
October 22, 201014 yr comment_2257408 Pa da, da bude zanimljivije i komercijalnije. Kao, turci napadaju sa alama medj redovima, mi imamo vukove i vile koje healuju itd. i tako dobijesh kopiju "300" x)
October 22, 201014 yr comment_2257450 miksanje kosovskog boja sa vilama, alama i vampirima Pa da, da bude zanimljivije i komercijalnije. Kao, turci napadaju sa alama medj redovima, mi imamo vukove i vile koje healuju itd. I Sveti Sava nesto kao Gandalf, ali moze da menja oblik u vuka i tako to.. sorry za offtopic. Sve u svemu, smatram da su ovakvi filmovi nepotrebni Srbiji. mislim na sisanje. AXXAXAXA XAXAX AXXAXA XAXAXA XAXAXAXA XAAXAXXA XAXAAX Је л' тачно да је овај филм копија Грин Стрит Хулиганс 1? ne
October 30, 201014 yr comment_2260862 Pa da, da bude zanimljivije i komercijalnije. Kao, turci napadaju sa alama medj redovima, mi imamo vukove i vile koje healuju itd. I Sveti Sava nesto kao Gandalf, ali moze da menja oblik u vuka i tako to.. sorry za offtopic. Sve u svemu, smatram da su ovakvi filmovi nepotrebni Srbiji. mislim na sisanje. i ja sam nedavno razmisljao slicno, ali o tome kako bi bilo dobro napraviti video igru (rpg, action-rpg ili strategiju) sa tom kosovsko-fantasy tematikom.
October 30, 201014 yr comment_2260874 Maideni nisu komercijala samo su KVLT,Rammstein,Nightwish,System of a down - e to se zove mainstream komercijala bez pokrica....velika je razlika izmedju KVLT-a i KOMERCIJALE ne samo u muzici,to takodje vazi i za igrice,filmove... ne, Maideni su mainstream, a ne komercijala, a ti mozes da budes fanboy i da ih branis do preksutra. Sem toga, trebalo je i da se povuku posle Brave New World albuma. Inace, film naravno ne zelim da gledam jer je domaci, ali ko god kaze da je dobar onda ok, MOZDA i jeste
October 31, 201014 yr comment_2261238 ne, Maideni su mainstream, a ne komercijala, a ti mozes da budes fanboy i da ih branis do preksutra. Sem toga, trebalo je i da se povuku posle Brave New World albuma. Inace, film naravno ne zelim da gledam jer je domaci, ali ko god kaze da je dobar onda ok, MOZDA i jeste Greska,oni su KVLT,Sisanje jos nisam pogledao nisam nasao snimak a u bioskop mi ne pada napamet da gledam
October 31, 201014 yr comment_2261478 Је л' тачно да је овај филм копија Грин Стрит Хулиганс 1? Nije, pogledah ga malopre u Ster-u. Nisu mogli bolji trenutak da izaberu da ga puste u bioskope. Zapita se covek. Edited October 31, 201014 yr by -Mare
November 1, 201014 yr comment_2261769 zanimljiv film,ne preterano dobar ali ono...takodje slatko je sto snimase kod mene u kraju.Nacista koji ide da mlati gancije kod gazele a ima ih na 50 m od zgrade na cvetkovoj pijaci. Mislim da previse stvari utrpase u pricu i da je trebalo da je razrade jos recimo pola sata.A ne ovako da udvoje naciste i navijace,skroz omasise to.Inace manje vise ide.Mada seru oko poznatog profe,bla bla,sa filozofskog,pa onaj bal u skupstini grada gde ulaze skinsi ko na dobar dan i.t.d...
November 2, 201014 yr comment_2262075 ne seru oko toga sa profesorom, da znas da svi ti paradesnicari imaju duhovne oce u kojekakvim profesorima i akademicima (osim u popovima) kao sto je kosta cavoski npr.
November 2, 201014 yr comment_2262208 ne seru oko toga sa profesorom, da znas da svi ti paradesnicari imaju duhovne oce u kojekakvim profesorima i akademicima (osim u popovima) kao sto je kosta cavoski npr. I stand corrected.Amfilohije ftw!I dalje imam njegov potpis na zidu,zig sotone!
November 2, 201014 yr comment_2262219 Sta znam, i dalje mislim da bi bio korisniji SF film na temu kosovske bitke i slovenske mitologije uz primese turskog ranog folkora, i sto da ne, elemenata arabijske mitologije uz nezaobilazne elemente ranog, neiskvarenog hriscanstva ciji je najbolji primer Sveti Sava koji se pretvara u vuka, astralno ali i fizicki.