Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 weeks later...
  • Replies 3.8k
  • Views 294.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

ja sam cuo da je povracao taj gulas u serpu,pa sve to ponovo pojeo,pa opet povratio

• Kad hrišćani kažu kako neko živi u zabludama i širi zablude Trololololol

• PajatheTrut
    PajatheTrut

Он се форсира на неоправданој основи. Он није учинио ништа значајно за блек метал музику, обичан наложени плиткоумни паблик-атенчн-хор кретен. Фала Богу, па ће још дуго да дохвата сапун у затвору...

comment_1990017
Ma nije lud, sad kad pocnu ponude od izdavackih kuca i svakojakih glavesina da snimi bilo kakav album.

ma nece on vise nista da snimi,sta god bude snimio tolika galama metalstva ce da se digne oko toga da verujem da ce odustati od toga.a cak i ako izda,kakve izadavacke kuce koje stvari,jer stvarno mislis da je moguce zaraditi ikakve pare na njegovoj buci.on je samo jedan lik na koga drkaju isfrustrirani metal tinejdzeri,sto ne znaci da ne cenim njega ili njegovu muziku.sve je to ok ali je precenjeno.lik je poprilicno debil

i mislim da sve koje spaljuju crkve treba ubiti,slava isusu!

Edited by Теша Тешановић

comment_1990106
ma nece on vise nista da snimi,sta god bude snimio tolika galama metalstva ce da se digne oko toga da verujem da ce odustati od toga.a cak i ako izda,kakve izadavacke kuce koje stvari,jer stvarno mislis da je moguce zaraditi ikakve pare na njegovoj buci.on je samo jedan lik na koga drkaju isfrustrirani metal tinejdzeri,sto ne znaci da ne cenim njega ili njegovu muziku.sve je to ok ali je precenjeno.lik je poprilicno debil

i mislim da sve koje spaljuju crkve treba ubiti,slava isusu!

st_facepalm.gif

ovo sto si napisao treba krivicno zabraniti.aj molim te idi slusaj one tvoje narodjake,ili tako nesto.

Edited by umart

comment_1990566
ovo je tema o bendu,dakle o muzici,kao i sto sam dobro znas,al' se konstanto preseravas.tako da se moj post odnosio na to.ako ti je vec toliko stalo da krstasis,otvori temu na sve i svasta.batali palamudjenje odje.

muzika varga je neraskidivo povezana sa spaljivanjem crkava u norveskoj.ako se prica o muzici mora se pricati i o pozadini citave price.ja licno tvrdim da se ono sve u norverskoj nije desilo metalci nikada nebi ni slusali burzum,sta vise tvrdim da ti je neko pustio burzum a da nema one price sa spaljivanjem crkava ti bi rekao ma gasi to sranje od muzike.burzum slusas kao 80 odsto ljudi iz cistog pozeraja,ono to je metal to je kul oni su palili crkve oni su tamo neki kurac.to je ono sto imam da kazem o burzumu.a sto se tice isusa on je veci paganin od svih metalaca koji su ikada postojali

comment_1990582
ja licno tvrdim da se ono sve u norverskoj nije desilo metalci nikada nebi ni slusali burzum,sta vise tvrdim da ti je neko pustio burzum a da nema one price sa spaljivanjem crkava ti bi rekao ma gasi to sranje od muzike.burzum slusas kao 80 odsto ljudi iz cistog pozeraja,ono to je metal to je kul oni su palili crkve oni su tamo neki kurac

Lupetas gluposti. Aj ti lepo sa ove teme, nema vise smisla ...

comment_1990684
muzika varga je neraskidivo povezana sa spaljivanjem crkava u norveskoj.ako se prica o muzici mora se pricati i o pozadini citave price.ja licno tvrdim da se ono sve u norverskoj nije desilo metalci nikada nebi ni slusali burzum,sta vise tvrdim da ti je neko pustio burzum a da nema one price sa spaljivanjem crkava ti bi rekao ma gasi to sranje od muzike.burzum slusas kao 80 odsto ljudi iz cistog pozeraja,ono to je metal to je kul oni su palili crkve oni su tamo neki kurac.to je ono sto imam da kazem o burzumu.a sto se tice isusa on je veci paganin od svih metalaca koji su ikada postojali

imas spanske serije po trafika za male pare.a i ubijedjen sam da ih ima dosta i na televizijama.

comment_1991221
Напокон је слободан човек. Па ништа, нимало ме не би чудило да оконча себи живот као Jon Nödtveidt. У некој скоријој будућности...

Kad ga vec pomenu... gde je tema o bendu Dissection? Ne mogu da nadjem...obrisano?

comment_1991879

Kada u crnim nocima budes stezao jastuk sve jace jace i jace,

Jer video si Varga,

Ti pisaces u gace!

Crne cini unistenja tada ce te stici!

Pusi kurac.

CKD666

Edited by Kultus

comment_1993472

ne verujem da ljudi slusaju Burzum samo zato sto je lik spaljivao crkve, Burzum je napravio nesto sasvim novo, eksperimentisao sa raznim zvukovima da bi dosao do svog. meni se recimo dopada Burzum, a ne dopada mi se lik koji stoji iza njega. smatram da je Varg kreten, ali zato postujem njegovo stvaralastvo.

comment_1993571
Meni je Varg skroz antipatican, to sto je spaljivao crkve mi je totalno kretenski i klinacki akt, ali smatram da je njegova muzika odlicna. Mali je broj ljudi koji slusaju BM, a koji ce albume kao Filosofem, Hvis, Aske, Det som engang var smatrati smecem i pozerajem. Au contraire.

Drzi se ti tesanovicu folk muzike, ocigledno je da o ovome nemas pojma.