May 6May 6 comment_3124261 Baguje mi gmail, evo ovde novog rivjua:Savage Grace – Curse The Night (2026)Tradicionalni američki power metal? Što da ne... Ovde imamo sjajnu metal muziku, savršenu za slušanje u pauzama na poslu i kada vas stigne u... Report
May 7May 7 comment_3124292 KnjigovanjeSpell – Wretched Heart (2026)Piše: Ilija Đurđanvić Ovo je perfektan kanadski metal. Iskreno, ovde imamo sjajne melodije i ovaj bend možemo porediti sa jednim Ghost-om. Tekstovi su interesantni i intrigantni i predstavljaju... Report
May 7May 7 comment_3124293 Meni to razočaranje godine. Taj Savage Grace iznad je kompilacija demosa iz 82 i 84,teško novitet. Report
May 7May 7 comment_3124295 Dobar je Spell. A za Sevidže nisam znao da su demosi, meni je to u konkurenciji za album godine. Report
May 7May 7 comment_3124296 Bolji Demon Spell, valjda što je demonski, mada je i Vatikan blizu. Report
May 7May 7 comment_3124297 Nemam problem sa Spell pravcem ali su mi pesme jednostavno nešto slabije od genijalno prethodnika. Report
3 hours ago3 hr comment_3124982 Novi Spell nažalost razočaranje ozbiljno. Koliko mi Tragic Magic bio kul i zabavan, toliko mi većina pesama sa novog tek kao ispunjenje ugovorne obaveze. Treba da pozovu Unto Others ili Wytch Hazel da ih zamole da im pokažu kako se pišu hitovi ovakvog fazona. Report
27 minutes ago27 min comment_3124998 prosli Spell sve sami hitovi. ovaj novi nisam preslusao kako treba, samo jednom pustio, ali def nesto fali. Tragic Magic je bas cudan album, nije ni klasican heavy ni neki goth rock, onaj prvi riff na albumu zvuci kao da je sa Angel Rata, svaka pesma ima neko iznenadjenje. ovo novo mi deluje kao su hteli da se opredele malo vise za neki catchy occult rock tripovaj night eternal takodje generalno nema hitova mnogo, lik ima super glas pa ga to dosta vadi, ali bas retko ubode neku pamtljivu melodiju i refren koji ti ne izlazi iz glave. Henrik Palm solo albumi >>>>>>>>>> Report
17 minutes ago17 min comment_3125000 Ja bez zebancije mogu sad bar pola prošlog TNE da otpevam.Spell sa druge strane se sećam da sam slušao, ali se ne sećam ni muzike, a kamoli vokala. Report