Jump to content

EURO 2012


kuruz

Recommended Posts

kakav bre ofsajd, jeste li gledali fudbal nekad? ne laprdajte, sve chisto, sve regularno.

hrvatima svaka chast na borbi, dobri su bili, ali to je fudbal. shpanci smorili sa svojom igrom standardno. ne daj boze da shutnu na gol nekad. nije mi jasan del boske sa igrom bez napadacha. jebala ga ova taktika.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovi spanci su toliko smorili da sam u jednom trenutku maltene poceo da navijam za hrvate.. realno su bili bolji a ovi da nisu imali maksimalno srece da za milimetar (bukvalno) izbegnu ofsajd ne bi ni dali gol na kraju. Ali, objektivna fudbalska analiza na stranu, ustase ispadoshe, sto je po difoltu do jaja.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onaj prvi pas jeste bio ja mislim,ali nema veze bitno da su ispali kockasti :rockdevil:

Nije, jer je Inijesta prihvatio loptu, a on nije bio u ofsajdu, nego Navas koji tada nije uticao na igru, sledeca situacija je nov napad tako da ofsajda nema.

Inace, mora se priznati, Hrvati su odigrali jako takticki dobro, imali su i do to 87.-88. minuta i mnogo bolje sanse. Spanci su davili loptu, ali su imali jako malo prostora i do ulaska Navasa nisu imali sirinu, nisu napadali uopste sa desne strane. Silva se propisno obrukao, dok je Modric bio odlican, a Inijesta je doktor iako je kasnio sa pasovima u mnogo situacija, al' za to su uglavnom zasluzni Hrvati koji su u svakoj situaciji udvajali Spance i smanjivali im pregled igre...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Принц,доктор,прогнозе,

 

Ja nisam doktor prognoze. Ja sam navijač za braću Slovene. Jeb'o ove vaše Nemce, Talijane i Špance, do kraja samo za Češku (ako Ukrajina ne prođe večeras).

 

Nije mi jasno patološko navijanje protiv Hrvata, moram da priznam.

  • Downvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...