Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 601
  • Views 23k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

ja sam jednom bio sa nekom Slovenkom 2005e..bila rumena i debela..studirala politicke nauke i verovala u Evropsku Uniju,protivila se ratovima   i znam da joj je smrdelo dole..mada joj nisam video ri

• In The Flesh
    In The Flesh

Bio sam sa jednom debelom. Kad me je zagrlila, bila je sva njezna, pufnasta i meka, Naslonio sam glavu na jednu sisu i zaspao, a pred zoru, kad je malo zaladilo, pokrio sam se drugom i nastavio da sp

• Vresište
    Vresište

Dobri bože bolje da ne počinjem...kad si pomenuo tramvaj...     Vans apon ej tajm, kad su se gimnazijalci solidarisali sa studentarijom, 96a il 7a beše, protagonista ove priče je bio s nekim pozam

comment_2540946

Pričam u ime svih muškaraca sa foruma:

facial ne izaziva konjuktivitis.

Osim ako nije prisutan uretritis e u tom slucaju konjuktivitis 100% osim ako riba odmah nakon facial-a ne primeni adekvatne higijenske mere, detaljno ispiranje vodom/fizioloskim rastovorom i nakon toga protekcija nekom antibiotskom mascu.

comment_2540963

ENDOFTALAMITIS OD GLJIVICASTOG KURCA

OCINJI VIDE BAJ BAJ

Ej kada se zapati to sranje zna da traje i traje i da se nadas da ne nastanu komplikacije... Zajebano...

Aj jos malo da vam smucim korelaciju izmedju polnih organa i glave.

Ribe i frajeri koji imaju kondilome, mogu da ih prenesu svom partneru preko oralnog sexa ti isti virusi se prenesu i zapate u grlu i izazovu laringealne papilome. Kontam da sa bradavicama tog tipa u grlu, growl bi dobio posebnu dimenziju :haha:

Edited by Face Of Melinda

comment_2540981

Ej kada se zapati to sranje zna da traje i traje i da se nadas da ne nastanu komplikacije... Zajebano...

Aj jos malo da vam smucim korelaciju izmedju polnih organa i glave.

Ribe i frajeri koji imaju kondilome, mogu da ih prenesu svom partneru preko oralnog sexa ti isti virusi se prenesu i zapate u grlu i izazovu laringealne papilome. Kontam da sa bradavicama tog tipa u grlu, growl bi dobio posebnu dimenziju :haha:

Na kraju samo komora za dekontaminaciju,devetoslojni kurton i..jesi li za sex?

T1760219-Nuclear_decontamination_worker-SPL.jpg

comment_2540989

u razvijenom svetu nije necuveno da partneri nakon sto se skontaju nakon dejta, donesu jedno drugome lekarska uverenja.

meni je to kul, ja bih to praktikovao. uvek neki kurac bude, makar bezazleno nesto mozes samo da se nadas da si bilo ti bilo partner/ka 100% clean.

comment_2541029

Samo slomljena vilica.

Smeshno mi je kada doktorka krene a mi pregleda djoku pre nego shto odradi bris, a mlada.

Smeješ se kao šiparica, priznaj.

Edited by Lou

comment_2541036

Ja se testiram jednom godishnje. Bio pre mesec i po, chist sam.

Smeshno mi je kada doktorka krene a mi pregleda djoku pre nego shto odradi bris, a mlada.

pazi svaki klinicki pregled ima 4 faze: opservacija, palapacija a srecom nema sta da se tu perkutuje ili auskultuje :haha:

sto znaci da te je odradila lege artis :haha:

comment_2541156

u razvijenom svetu nije necuveno da partneri nakon sto se skontaju nakon dejta, donesu jedno drugome lekarska uverenja.

meni je to kul, ja bih to praktikovao. uvek neki kurac bude, makar bezazleno nesto mozes samo da se nadas da si bilo ti bilo partner/ka 100% clean.

Problem je u tome što ima jako puno polno prenosivih bolesti, a lekarski testovi su nepouzdani u periodu inkubacije, dok nemaš bolest, a možeš da je preneseš. Pogotovo u našem zdravstvu koje je na dnu evropske lestvice jer svaki pajser može da završi medicinu. I sad hajde, veruj ti da će neko ljudski da te testira.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.