Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.4k
  • Views 196.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Grob Bez Dna
    Grob Bez Dna

novi logo.

• најбеља екипа у историји НБА још једном доказује класу  

• nisam gledao ovu utakmicu, ali sa punim pravom govorim da su sudije postale sisice, koje od igrača prave pizdice svojim rigoroznim kriterijumima. to je sve komesar štern zapetljao. ipak riba smrdi od

comment_2663903

Da je Lebron nekoga gurnuo kao Džordan onoga iz Jute, pa dao koš, ne bi mu se silazilo sa glave narednih deset godina...

a inače

Junak utakmice bio je Rej Alen, koji je ubacio trojku za produžetak, ali on kaže da je Lebron glavni za tim Hita.

“Sve što radimo počinje od njega. Džejmsov nivo energije, visok ili nizak, utiče na ostatak tima. Uvek mu govorim koliko njegova aura, njegova energija utiče na ekipu, a nama je potrebno da je na visokom nivou. On je sjajan, a mi pratimo. To je užasan teret za jednog momka, ali on mora da se pobrine da energiju usmeri u pravom smeru”, kaže Alen.

Edited by Underkuruz

comment_2663918

Ako je ovo Džordanovo oslanjanje levom rukom na kuk, tj. desni guz Raselov guranje i ono što je izbacilo Rasela iz ravnoteže, a ne njegov cim telom i promena pravca kretanja, onda i ja želim da mirišem na kupus.

comment_2663936

Kakav nameran faul, pa milion takvih faulova sam u NBA video, nikada nikome namerna nije svirana.

O Džordanovom faulu nema govora.

Lebron je ne pičkica nego pičketina. Pa Kobi bi u ovakvoj završnici dao 3 a ne jednu trojku, i to preko ruke, kroz uši i u padu, a ovaj potpuno sam promašuje. Rej Rej dokazao da je najbolji šuter u poslednjih X godina, ako ne ikada. Svakako najbolji koga sam ja gledao.

Jedva čekam sedmu.

comment_2663943

to je vrlo diskutabilno i može se raspravljati o tome

poenta je u tome da se ni novinari ni razni paćenici ne bi skidali sa Lebronovog mozga da je on tako nešto uradio

prosto, kad god uradi nešto dobro, to se gleda sa podsmehom i nipodaštava, a kad nešto zajebe, to se preuveličava

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.