Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 56
  • Views 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• i tu je sjajna, ali na SHKM je baš napucana mrzim old school thrash

• STARSHOOTER_SUPREME
    STARSHOOTER_SUPREME

Mnogo je glupo pricati o tome...posto kod nas postoji to da produkcija ima veze sa cistotom i glasnocom snimka,ja se npr slazem sa onom Peter Gabrielovom da dobar producent je onaj koji napravi bend d

• Blek album , nedostizno masni ali i glatki rifovi , harmonije odlicno odradjene ,jedino mi je snare preglasan (ili prenapadan) Slayer , od Reigna nadalje...nisu preterano skupi bili ,ali sa tehnicke

comment_2561828

ali ja obožavam onaj zvuk bubnja na Vader-ovom "Litany"-ju.

Слажемо се.

mrzim old school thrash

Кад си најгори лик икада. :D

Иначе, да додам последња два Оверкила, као и Horrorscope и The Years of Decay.

comment_2561849

Mnogo je glupo pricati o tome...posto kod nas postoji to da produkcija ima veze sa cistotom i glasnocom snimka,ja se npr slazem sa onom Peter Gabrielovom da dobar producent je onaj koji napravi bend da zvuci onako kako on zeli da zvuci.Ali i tu ima problema,recimo ono sto je Jim Moris reko da mu je malo dosadilo jer su svi zeleli isti zvuk.Brijantne producenske ideje su se uglavnom radjale u post punku,rocku i prog rocku jer tamo uglavnom ljudi ne razmisljaju da samo treba da ima dz dz.I moram da izrazim svoj hejt prema metal producentima koji su bukvalno upropastili ovu muziku i njenu dushu praveci sterilne snimke za prosecne americke idiote.Od metal albuma najbolji producentski posao mi je odradjen na Somewhere in time(ubacheno je tolko pop ,glam i prog fora da je to nenormalno al metal to the bone),od novijih Dt- damage done i katatonia -great cold distance,Isis-panopticon,trptykon -shatter

comment_2561888

^Auu da, njih sam zaboravio. Sviđa mi se produkcija na poslednja dva Ulcerate albuma, tu je i Gorguts - Obscura. Dodao bih još Earth, svaki album na svoj način ima dobru produkciju, od prvih koji su zvučali prljavije, do novijih koji zvuče čistije, što je opravdano s obzirom na promenu stila kojim sviraju.

comment_2562249

Reign in Blood - gitare, prirodnost, energija, God Hates us All - zvuk ujeda iz zvuchnika, Train Of Thought od Dream Theatera - svaka komponenta bubnja zvuchi savrsheno, i drvo i chinele, Kill 'em All od Metallice - blend basa i gitare, ima neki svoj karakter...

• 2 months later...