Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 994
  • Views 47.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

• El Karnisero
    El Karnisero

Ја имам фејк под именом Бата Животиња, молио бих да угасите тај профил.

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

pricajte nam malo vise o vasem drugarstvu   mislim,ko je koga prvi primetio,ko je prvi prisao itd

• 3 years later...
  • 2 years later...
  • 2 years later...
comment_3100534
On 9/18/2021 at 7:10 AM, Vresište said:

spacer.pngjesam ja nešto utripovao il je ova bila član i ovde?

Bila je član ovde i čak me dodala na FB za prijatelja. Povremeno smo pisali o ovome i onome. Poveravala mi se o svojim ljubavnim brodolomima i rekla kako je u vezi sa nekim tipom koga mnogo voli. Kada mi je sve objasnila ja kao čovek sa ulice i nekrunisani srpski Don Žuan joj bez ustručavanja objasnih kako postoji 99,99% šanse da je tip vara i to ne sa jednom devojkom nego verovatno i sa više. Ona bila u neverici, ali odluči da posluša moj savet i napravi mu klopku po mojoj zamisli. Nedugo zatim ispostavi se da sam bio u pravu i da je lik bio u paralelnoj vezi sa najmanje njih 3 i da joj je rekao da se gubi i da je ružna kao smrt te da je bio sa njom samo iz sazaljenja. Ona mi se zahvaljivala i nazivala najboljim prijateljem i spasiteljem.

Jednog dana joj se nije svideo neki moj komentar koji je inače bio samo obično iznošenje činjenica i pošto je bila glupa i trvdoglava kao mazga ja je oterah u pičku materinu i ona me izbrisala iz prijatelja. Laknulo mi da ne slušam više glupaču. Eto to bi ukratko bila priča o njoj, a pohvalno je to što se realno stvarno cimala oko raznih stvari kao i organizacije rok festivala u Dimitrovgradu. 

Edited by HEFEST

comment_3100617
On 8/23/2024 at 3:56 PM, Havočka said:

buraz

Sestro zaslužila je. Spasao sam je dugogodišnje agonije, a ona zabije nož u leđa. Meni je laknulo, ali možda neko drugi ne bude tako bezosećajan kao ja. 😂

comment_3100660

Ne bih se ja mešao nego mi se non stop žalila i slala njihove prepiske. Kukala je kako se lik često ne javlja i samo nestane na par dana i onda se pojavi ponovo. Takođe sa fotografija se videlo da je momak bio prijatne spoljašnjosti i bilo je veoma čudno da je uopšte bio sa njom. Sabereš dva i dva i znaš da je lik želeo samo da šeta mačora. Nikada nisam odbio da pomognem čoveku u nevolji i lagano sam je obrlaćivao da je otrgnem iz iliuzije da tu postoji neka ljubav. Mogao sam da je pustim da bude sa njim i očajava i dalje, ali s obzirom na godine želeo sam da joj povećam šanse da nađe nekoga sa kim će moći da ima neku normalnu priču i potencijalno zasnuje porodicu. Što je do mene ja sam uradio, a da li je našla svog princa na belom konju stvarno ne znam.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.