Jump to content

VoivodBG
 Share

Recommended Posts

Nikola Vranjković, do nedavno neizostavni član grupe Block Out sa kojom se razišao pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, najavio je dva koncerta u Crnoj Gori.

nv.jpg

Vranjkovića, koji će svirati gitaru i pevati, pratiće bend u postavi Vladan Božilović (bubanj),Predrag Milanović (bas gitara), Danilo Nikodinovski (gitara) i Ivan Zoranović (gitara, klavijature, vokal).

Prva dva najavljena koncerta su u Nikšiću 1. decembra u NK pubu i 2. decembra u podgoričkom Montenegro pubu.

Za sada su ovo sve informacije do kojih smo uspeli da dođemo, ali očekujemo da će u skorije vreme biti objavljeno više podataka o novom projektu, odnosno bendu Nikole Vranjkovića.

 

http://www.timemachinemusic.org/2013/11/koncerti-nikole-vranjkovica-sa-pratecim-bendom/

Share this post


Link to post
Share on other sites

“Ispod tvoga oka” naziv je prvog singla Nikole Vranjkovića koji će se pojaviti i kao audio izdanje uz knjigu Bremeplov koja izlazi narednog meseca. Ovo je pesma iz tri dela i sa dva uvoda. Klavir je odsvirala Danica Borisavljević, naša pijanistkinja koja već dugo živi i radi u Americi, a fretless bass Predrag Milanović. Video rad “Pogled sa prozora” snimio je Mladen Miljuš.

 

Preuzeto sa balkanrock foruma.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kako se zove bese tranica na fbu lika koji pise ove zajebancije kao sto je ovo na 01:22?

 

Nasvirkao se prsticima Nikola

 

A gostovao i Mrkonjić u spotu,

 

Mogao bi da padne neki collab Balašević + Bajagić + Vranjković

Edited by Demon Seed
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pošto je zaključana tema o Block Out-u, moram ostaviti ovde:

http://nocturnemagazine.net/vesti/4615/block-out-najavili-rad-na-novom-materijalu

 

A još je i u vezi sa Nikolom:

Nakon razlaza sa dugogodišnjim gitaristom i tekstopiscem Nikolom Vranjkovićem bend BLOCK OUT
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Predstojeći koncerti najavljuju novu fazu karijere i stvaralaštva Nikole Vranjkovića koja će biti predstavljena i beogradskoj publici.

U četvrtak, 26. decembra, Nikola Vranjković, čovek koji je umnogome obeležio delovanje bendaBlock Out i ostavio dubok pečat na našoj R’n'R sceni, nastupiće u Klubu Gun sa novom ekipom vrsnih muzičara i predstaviti beogradskoj publici sadašnju fazu svog umetničkog stvaralaštva.

Uz Nikolu Vranjkovića (gitara, vokal) nastupiće Vladan Bozilović (bubanj), Predrag Milanović(bas gitara), Danilo Nikodinovski (gitara) i Ivan Zoranović (gitara ,klevijature,vokal).

Na koncertu u Klubu Gun, repertoar benda biće sačinjen od 15 pesama Nikole Vranjkovića iz Block Out perioda (Protiv Sebe,Raskorak, Zadrži svoj Dah,Bunar Želja (nova verzija), 1000 i kusur Godina,Težak Slučaj Pakla itd), zatim pesme sa albuma Zaovdeilizaponeti (Sretenje, Gusari, Kradljivci Mladosti….) i nekoliko najnovijih. Da li će to biti neki novi ili već prepoznatljiv zvuk, ostaje nam tek da čujemo.

Za sredinu decembra Nikola Vranjković najavljuje izdanje nove knjige Bremeplov koju će pratiti maksi singl sa dve nove pesme ovog autora. Ispod tvoga oka naziv je prvog singla na kojem je klavir je odsvirala Danica Borisavljević, naša pijanistkinja koja već dugo živi i radi u Americi, afretless bass Predrag Milanović. Video rad Pogled sa prozora snimio je Mladen Miljuš.

Vranjković je najavio i još jedan spot za pesmu Nagrada za Strah koju mnogi već znaju kao demo snimak. Takođe će se uskoro pojaviti i video snimak uživo pod nazivom Underground Sound Factory Session No1, kako bi se poštovaoci njegovog rada upoznali sa novonastalom situacijom.

Pretprodaja ulaznica po ceni od 700 dinara je u kafe klubu Šikarica, Skadarska 22.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...