Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 356
  • Views 41.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Al' ste se vi nasrali ovde!

• In The Flesh
    In The Flesh

Ne znam, ali poslije one price o Swansima na Brutal temi, mozda jeste Havocka.

• pa mislim nekad je pravio neverovatnu tenziju od najjednostavnijih elemenata, ovaj sex god sex gore recimo kao primer, dok sad je to isto ubaceno u mnogo drugaciji obim gde sve traje po minimum tri pu

comment_2936247

Mora da je poražavajuće za nove i mlade bendove koji se bave muzikom u eksperimentalnom/alternativnom/art/kakogod domenu da znaju da neće dostići stvari koje ovaj čovek radi i nakon svoje šezdesete godine.

comment_2936397

Zar nije bolje odmah objaviti cenu karte pa posle sukcesivno dizati sa približavanjem datuma koncerta? Ja sam uspeo putem telefona da pošaljem email i valjda ću ubosti ove "jeftine karte".

P.S. Nastupaju i u Rijeci par dana posle, 105, 125 i na kraju 145 kuna karte za taj cert. Vi uradite matematiku.

Vidimo se Budimpešti.

comment_2936633

ima i tu istine

inače, kad smo kod toga, jedan side note - kod njih je domaća scena negde na našem nivou, ako ne i bednija, a opet, svetski bendovi pune sve živo kad odu tamo

EU brt, dovoljno je što ne mora ata karnet da se juri :D

comment_2936637

Ahaha,kako jedeš muda što si se izjebao za Peštu...patnjica :haha:

Strašno sam se izjebao što ću ponovo da gledam bend u vrhunskom prostoru sa vrhunskim ozvučenjem nakon šetnjice po Budimpešti, u pravu si.

Izjebah se i što ću videti bend dva puta na "oproštajnoj turneji", takođe.

Jedina stvar koja može da bude moje izjebavanje je mogućnost da u Domu omladine ne zvuče dobro kao u A38 i da time malo pokvarim utisak pređašnjih nastupa.

Šta ga znam, kada uporedim kako su ljudi u A38 objavili cene karata onog dana kada su puštene u prodaju i kako sam to mogao bez razmišljanja da kupim, dok ovde imam čoveka koji priča o postepenom poskupljenju karata koje se, bez ikakve informacije o ceni, "naručuju" preko maila... ovo drugo miriše na izjebavanje ljudi.

Što se tiče jedenja muda, lepo si prognozirao svoj obrok nakon još jednog ovakvog posta.

comment_2937514

Ja sam se prijavio za promo kartu i evo šta mi je stiglo:

"Hvala što ste se prijavili za promo kartu za koncert Swans!

Promotivna cena ulaznice je 1800 dinara. Ukoliko ste zainteresovani javite koliko biste karata kupili i od ponedeljka, 24. oktobra čekaće vas na šanku paba Brod (Despota Stefana 36).

Ako niste iz Beograda možete dostaviti svoju adresu i dobićete kartu putem pošte ili kako se budemo dogovorili."

Tako da vam je to to, ljudi. Odgovorili su mi jedno 2-3 dana nakon što sam se prijavio. Sve je u redu, nije nikakva prevara. Odete na sajt ogranizatora, https://badmusicforbadpeople.com/, i ćim uđete na sajt, dole vam iskoči opcija da poručite kartu. Upišete mejl, kliknete potvrdi email i to vam je to.

Edited by Radnaskela