October 15, 2024Oct 15 comment_3102034 Novi Seth isti kao i većina prethodnih, vrlo solidno ali ništa da padneš u nesvest, večni 6/10.
October 15, 2024Oct 15 comment_3102036 Meni super zadnja dva Setha, bolje od ičega ranijeg. Ona zadnja pesma me samo zasmejava sa refrenom kad krene bebeee
November 13, 2024Nov 13 Author comment_3103547 Ovo mi nekako promaklo https://stagnantwaters.bandcamp.com/album/rifts
November 13, 2024Nov 13 comment_3103574 1 hour ago, oʞɾoƃ said: Ode Vo u hipstere... Pa ja sam ga uvek tako i gledao..
November 29, 2024Nov 29 Author comment_3104297 https://csejthe.bandcamp.com/album/csejthe-ziel-bevrijd-procession-de-la-nuit-du-sang
April 14Apr 14 comment_3111620 Vouïvre-Au Gouffre Jedan od najboljih albuma francuskog black metala. Nekoliko poznatih sa francuske nsbm scene ucestvuju u projektu na primjer: Sün od Malsainta Famine od Peste Noira HGH od Elitisma Ardraos od Sunknopfera i drugi Prastajte ako sam neku ne tacnu informaciju reko ali eto vrijedi poslusat...
April 15Apr 15 comment_3111654 15 hours ago, Baltazar Starobudvanski said: Vouïvre-Au Gouffre Jedan od najboljih albuma francuskog black metala. Nekoliko poznatih sa francuske nsbm scene ucestvuju u projektu na primjer: Sün od Malsainta Famine od Peste Noira HGH od Elitisma Ardraos od Sunknopfera i drugi Prastajte ako sam neku ne tacnu informaciju reko ali eto vrijedi poslusat... Samo to da je jedan od najboljih albuma... Da se malo uozbiljim, praštajte i meni ako sam već kačio ovaj album, mada ovo remek delo treba da je na svakoj stranici ove teme.
April 15Apr 15 comment_3111656 26 minutes ago, Miilos said: Samo to da je jedan od najboljih albuma... Da se malo uozbiljim, praštajte i meni ako sam već kačio ovaj album, mada ovo remek delo treba da je na svakoj stranici ove teme. Cim jedem cu ga poslusat, pustio sam 2 minuta sa sredine albuma i vec mi se svidja