Jump to content

'bem ti život


ManiaC

Recommended Posts

Nazvase operaciju Milosrdni Andjeo i zapocese agresiju.

Stvarno ne znam kakav argument protiv NATO kad je ovaj sasvim dovoljan, plus to sto su i u drugim zemljama vrsili agresiju, ne samo da ne treba saradnja sa njima nego da im se zabrani ulazak potpuni kroz nasu zemlju.

Igraju se ovi govnari sa strpljenjem brace Rusa a to nikako nije dobro za nas.

 

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

The official NATO operation code name was Operation Allied Force; the United States called it Operation Noble Anvil, while in Yugoslavia the operation was incorrectly called "Merciful Angel" (Serbian Cyrillic: Милосрдни анђео), as a result of a misunderstanding or mistranslation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nemci su početkom 60-ih imali mnogo bolji odnos sa Francuzima i Amerima, nego što mi imamo danas sa braćom, Bosancima, Albancima, Amerima, Nemcima, Rusima, Kinezima, Bugarima... manje-više celim svetom. Ali to je druga priča

 

Što se tiče NATO-a, koji će nam đavo. Svud je oko nas, a mi negujemo dobrosusedske odnose. Ne moramo da dajemo pare za članstvo i vosjku, a imamo besplatnu zaštitu. Pri tom ne navlačimo anti-NATO teroriste. Win-win za nas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nemci su nas potamanili u daleko većim količinama, pa smo ih krajem pedesetih već uveliko zvali na Jadran i emigrirali kod njih da budemo jeftina radna snaga.

 

Ne vidim zašto mislite da će sa NATO-om išta biti drugačije.

 

Od ovog prvog smo imali koristi, od clanstva u NATO-u nemamo nikakve.

 

Uostalom, vec je receno, nemamo od koga da se branimo jer smo kroz istoriju ratove vodili samo sa zemljama koje su sada NATO clanice, a kako nam govore:NATO je miroljubiva organizacija, prema tome nemamo od cega da se plasimo.

 

Logicno bi bilo da prvo udjemo u EU pa tek onda u NATO, a jos logicnije bi bilo da se raspise referendum, ali naravno, posto se zna ishod to niko ne razmatra kao opciju. Jos jedan dokaz koliko se rukovode principima demokratije.

 

I kao zadnje, ako nas vec uvode u NATO onda bi trebali i javno da kazu da se definitivno odricemo Kosova.

 

Sto sve zajedno govori koliko smo ozbiljna zemlja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...