Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8.8k
  • Views 306.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2968610

Hahahaha

Sto je bezbednosna mera, da neka od gostujucih pripitomljenih zivotinja ne nasrne na Tesu preko stola u naletu strasti.

@Bogdan:

Moje misljenje je da vestacki uneti steroidi geberalno ne produzuju nikome zivot (mada je danas farmaceutska industrija steroida napredovala pa imas svakojake 'bezbedne' steroidne lekove, ali ovde ne pricamo o tome), a ti deder daj neki linak za primer da su nekome steroidi pomogli u opstem zdravlju, moz razmotrimo

comment_2968612

Hahahaha

Sto je bezbednosna mera, da neka od gostujucih pripitomljenih zivotinja ne nasrne na Tesu preko stola u naletu strasti.

@Bogdan:

Moje misljenje je da vestacki uneti steroidi geberalno ne produzuju nikome zivot (mada je danas farmaceutska industrija steroida napredovala pa imas svakojake 'bezbedne' steroidne lekove, ali ovde ne pricamo o tome), a ti deder daj neki linak za primer da su nekome steroidi pomogli u opstem zdravlju, moz razmotrimo

evo ukratko ovaj lik
comment_2968621

Зајеби те рударе, ајде да миксујемо и дистрибуирамо пропилен гликол. И малог Пајчина да убацимо у бизнис, Бог да га види.

comment_2968678

a ti deder daj neki linak za primer da su nekome steroidi pomogli u opstem zdravlju, moz razmotrimo

evo meni osecam zelju da penetriram onu hrvaticu iz kluba od pre par sati cak i nemam problem sa time sto izgleda kao katolicka casna sestru stavise zelim da je obescastim

pa ti posle reci da su steroidi losi a evo ja powerslavan bih tucao katolikinju

U KZSA

UI

U

I LIZAO JO JGLATKI SUPAK

JEBEM TI KURAC AL BI H JE OPRCO GOVNO BI JOJ POJEO

DAJ BOZE DA JE TRANDZA

comment_2968756

Trandze su mi sasvim ok.

A da li ti je malo homoseksualno ako muskarac penetrira zenu u analni otvor?

Zapravo je analni zatvor nego ga glans otvori. Hmm.

Tojes osim ako turas u gejp, al' onda je sva prilika da imas i vecih briga...

comment_2968758

sex je božanski dar prirode a oni koji ga brane i proglašavaju prljavim i grešnim su neprirodne demonske sotonske osobe lezbijke i pederi pedofilke i pedofili i treba ih izolirat od normalnih ljudi ko opasne luđake

bezgrješno začeće je najveća sotonska prevara đavola koji su ljudima programirali vjeru da bi ljudi vjerovali u šuplje izmišljene priče. u iluziju. u ono što je "bilo" pa više ne postoji. tako je i sa "st-varanjem" . ovo sad bi trebalo bit posljedica uzroka koji ne postoji. koje li bessmislice.

Edited by PajatheTrut

comment_2968773

Bolje je bilo da Isus drzi ispod svega toga jedan veliki limeni pleh, da imaju flateartheri sauce za tu masturbaciju koja nevalja

Nevidise zakrivljenje brt

Treba mi cesto neko sa znanjem fotosopa... Da mu se svidjaju moje ideje, posto nemam da platim

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.