Talvi Posted July 6 Report Posted July 6 ako imaju neke promo majice ili kačkete, shut up and take my money
HellAwaits Posted July 6 Report Posted July 6 22 hours ago, VoivodBG said: Au, pada li neka tuzbica? https://yumetal.rs/ Ma neeee, baš do jaja! Bolje da razmene banere. 🙃
VoivodBG Posted July 6 Report Posted July 6 Pazite, postoji veliki potencijal za saradnju, neki affiliate link da se sredi. Ionako je vecina clanova odavde u dobrim godinama, i siguran sam da su vicni majstori.
vudun Posted July 6 Report Posted July 6 Sto put korisniji sajt od ovog foruma...! A imaju i bolji logo u gornjem levom uglu...!
Srbin Hamza Posted July 7 Report Posted July 7 oni nastali pre foruma i ime je od pre foruma znao sam da ne treba verovati King Diamondu
HellAwaits Posted July 13 Report Posted July 13 @Grobodan Vazda pred sobom YUM vidim. @vudun Jel' to čika Bili traži inspiraciju u pauzi snimanja ili ova riba traži kabel koji je zakazao?
vudun Posted Monday at 06:31 PM Report Posted Monday at 06:31 PM @HellAwaits Pa, vidiš da je Umit Davala...
vudun Posted Wednesday at 05:29 AM Report Posted Wednesday at 05:29 AM Breidablik (Island) - Egnatija (šampion Albanije) 5 : 0
Srbin Hamza Posted Wednesday at 07:01 AM Report Posted Wednesday at 07:01 AM u timu više tamo nekih crnaca nego Šiptara
HEFEST Posted Wednesday at 08:17 AM Report Posted Wednesday at 08:17 AM On 7/13/2025 at 10:30 AM, vudun said: ^ more i ti si mi omekšao sa godinama . . . Hahahaaha!! Gde ovo iskopa jbt. Nisam ja omekšao nego je forum postao gej, a članovi ostarili loše. 1
vudun Posted Wednesday at 08:35 AM Report Posted Wednesday at 08:35 AM Nekada ti je svaki drugi post bio sa tri znaka uzvika...
HEFEST Posted Wednesday at 10:31 AM Report Posted Wednesday at 10:31 AM Jeste. Nekada su postojale diskusije zbog kojih se padalo u vatru. Danas dođem na forum, nema ništa i onda naletim na Vojvodov opis filma i sloši mi se iz momenta. Kao moja profesorka iz srpskog kada opisuje neku knjigu. Da ti ogadi celokupnu književnost, a ne samo to delo. Sve to mi ubije volju da bilo šta ja sada ovde uzvikujem. Forum umro odavno, samo mi lešinari ovde razvlačimo strvinu. 4
vudun Posted Thursday at 08:06 AM Report Posted Thursday at 08:06 AM Ćuj, stari, da l' ti vijesti iz povijesti stižu iz beogradskog pašaluka ili zagrebaćkog kalafata - isti kurac ti je... Ali, na zagrebaćkom jeziku to ljepše zvuči...
HEFEST Posted Thursday at 08:25 AM Report Posted Thursday at 08:25 AM Dobre mačke zagrebaćke bile su nam k'o igraćke e, moj druže zagrebaćki sve je bilo skroz jebaćki
Recommended Posts