Talvi Posted July 6 Report Posted July 6 ako imaju neke promo majice ili kačkete, shut up and take my money
HellAwaits Posted July 6 Report Posted July 6 22 hours ago, VoivodBG said: Au, pada li neka tuzbica? https://yumetal.rs/ Ma neeee, baš do jaja! Bolje da razmene banere. 🙃
VoivodBG Posted July 6 Report Posted July 6 Pazite, postoji veliki potencijal za saradnju, neki affiliate link da se sredi. Ionako je vecina clanova odavde u dobrim godinama, i siguran sam da su vicni majstori.
vudun Posted July 6 Report Posted July 6 Sto put korisniji sajt od ovog foruma...! A imaju i bolji logo u gornjem levom uglu...!
Srbin Hamza Posted July 7 Report Posted July 7 oni nastali pre foruma i ime je od pre foruma znao sam da ne treba verovati King Diamondu
HellAwaits Posted July 13 Report Posted July 13 @Grobodan Vazda pred sobom YUM vidim. @vudun Jel' to čika Bili traži inspiraciju u pauzi snimanja ili ova riba traži kabel koji je zakazao?
HEFEST Posted July 16 Report Posted July 16 On 7/13/2025 at 10:30 AM, vudun said: ^ more i ti si mi omekšao sa godinama . . . Hahahaaha!! Gde ovo iskopa jbt. Nisam ja omekšao nego je forum postao gej, a članovi ostarili loše. 1
HEFEST Posted July 16 Report Posted July 16 Jeste. Nekada su postojale diskusije zbog kojih se padalo u vatru. Danas dođem na forum, nema ništa i onda naletim na Vojvodov opis filma i sloši mi se iz momenta. Kao moja profesorka iz srpskog kada opisuje neku knjigu. Da ti ogadi celokupnu književnost, a ne samo to delo. Sve to mi ubije volju da bilo šta ja sada ovde uzvikujem. Forum umro odavno, samo mi lešinari ovde razvlačimo strvinu. 4
vudun Posted July 17 Report Posted July 17 Ćuj, stari, da l' ti vijesti iz povijesti stižu iz beogradskog pašaluka ili zagrebaćkog kalafata - isti kurac ti je... Ali, na zagrebaćkom jeziku to ljepše zvuči...
HEFEST Posted July 17 Report Posted July 17 Dobre mačke zagrebaćke bile su nam k'o igraćke e, moj druže zagrebaćki sve je bilo skroz jebaćki
Recommended Posts