December 9, 20159 yr comment_2871637 1. Nile 2. Marduk 3. Cattle Decapitation 4. Serpents Of The Moon 5. Mgla Edited December 9, 20159 yr by HeLLsarma
December 9, 20159 yr comment_2871638 Nesto iz glave, dodavacu sigurno, mozda i rangiram top 5 Mgla - Exercises in Futility VI - De Praestigis Angelorum DHG - A Umbra Omega Cattle Decapitation - Anthropocene Extinction Die Choking - III Sigh - Graveward Steven Wilson - Hand.Cannot.Erase Baroness - Purple (nije izasao, ali sudeci po one 3 pesme, ne moze da bude los album) Secrets of the Moon - Sun (nije se sleglo ali na prvu mi je sjajan) Swallow The Sun - Songs from the North Horrendous - Anareta Agent Fresco - Destrier Enslaved - In Times Leprous - The Congregation Moonspell - Extinct Macabre Omen - Gods of War - At War Paradise Lost - The Plague Within Panopticon - Autumn Eternal Tesseract - Polaris Leviathan - Scar Sighted MDB - Feel The Misery Shining - IX Amorphis - Under The Red Cloud Najvise na svetu bih voleo da mogu Arcturus i Neguru na listu ali jebiga. Ima jos par albuma koji su za dlaku izbegli. Pa da.. Da dodam: Vhol - Deeper Than Sky Lychgate - An Antidote for a Glass Pill Abigail Williams - The Accuser Killing Joke - Pylon
December 9, 20159 yr comment_2871645 Pored Mgla - Exercises In Futility da dodam i sledece albume: Shining - IX VI - De Praestigis Angelorum Malevolent Creation - Dead Man's Path Gruesome - Savage Land Cruciamentum - Charnel Passages Morgoth - Ungod Nile - What Should Not Be Unearthed Leviathan - Scar Sighted Macabre Omen - Gods Of War - At War
December 9, 20159 yr comment_2871646 Ajde da nabrojim, mada jos gomilu toga nisam poslusao a i slabo mi se slusa sad metal Leviathan - Scar Sighted Slayer - Repentless Stratovarius - Eternal Lugubrum - Herval Glaciation - Sur les falaises de marbre Infernal War - Axiom Sulphur Aeon - Gateway to the Antisphere Ultra-Violence - Deflect the Flow Serpent noir - Erotomysticism Horrendous - Anareta Autokrator - Autokrator Enabler - Fail to Feel Safe Motörhead - Bad Magic Prion - Uncertain Process Havukruunu - Havulinna A Forest of Stars - Beware the Sword You Cannot See Absconditus - Κaτάbaσις Peste Noire - La Chaise-Dyable Nile - What Should Not Be Unearthed Deathhammer - Evil Power Nämïdäë - Öxxö Xööx Nämïdäë Razocaranja: Deafheaven Mgla Tribulation Keep of Kalessin Panopticon Edited December 9, 20159 yr by Kumodraski Vogue
December 9, 20159 yr comment_2871648 Serpent noir - Erotomysticism A Forest of Stars - Beware the Sword You Cannot See Peste Noire - La Chaise-Dyable Tribulation I ove zaboravih
December 9, 20159 yr comment_2871694 prolazili smo pre neki dan kroz Banatsko Novo Selo na putu za Temišvar, a emocije samo naviru Lepa vremena...mladost, nema tenzija i rokova, samo metal i crne mise.
December 9, 20159 yr comment_2871710 godina sa tonom vrlo dobrih albuma ali bez nekog izraženog favorita, pobednika, komada za sva vremena.
December 9, 20159 yr comment_2871716 godina sa tonom vrlo dobrih albuma ali bez nekog izraženog favorita, pobednika, komada za sva vremena. I sa tonom razocaranja pogotovo nemetala, prosla mi bila dosta jaca an svim poljima..
December 9, 20159 yr comment_2871749 godina sa tonom vrlo dobrih albuma ali bez nekog izraženog favorita, pobednika, komada za sva vremena. tako je, slažem se. jedino kendrik što se nemetala tiče. i dalje polažem nade u baroness.
December 9, 20159 yr comment_2871761 Sad pregledah playliste i najvise se slusalo sledece: Anekdoten Caligula's horse Gazpacho Gorod Riverside Satan Steven Wilson
December 9, 20159 yr comment_2871773 skroz sam nešto otišao u ofsajd da je Marduk izašao prošle godine, sad tek kontam da je iz ove, super album. Katavasia ipak najbolja u black metalu, Lamb Of God verovatno metal album godine, Slayer mi bio odličan, Enforcer pokidali, znači pretvaram se u lemmy-ja polako ali dva naj albuma su mi van metala: Gallows - Desolation Sounds i Boysetsfire - Boysetsfire, vatrometi hitova i vrh pesama, ne vadim ih ni iz winampa ni iz sluški. i naravno entombedcore bio standardno na nivou; Harm's Way razneli, Twitching Tongues veće metalčine nego ikad pa bi ekipa odavde mogla najlaganije da uživa u albumu (čak ga i grob aminovao, šta dalje reći), Cult Leader mi na svako slušanje sve bolji... ima još stvari da se navede na raznim poljima, fino bilo sve u svemu.
December 9, 20159 yr comment_2871778 Nile Grave stoned jesus je ok Mandrak nisam nesto mnogo slusao nove metal albume ove godine, jer kao sto svi znamo, metal je sranje jebo vas mgla gorgorot >>> mgla u sustini cekam sledecu godinu, bice brutalnih izdanja u oblasti tek deta oko kojih sam vrlo nestrpljiv Edited December 9, 20159 yr by PajatheTrut
December 9, 20159 yr comment_2871779 ja na kraju nisam toliko zadovoljan tt albumom koliko sam mislio da ću biti. bolji i raznovrsniji mi je prošli. mnogo fillera na novom i većina pesama zvuči isto. zaboravih bsf da uvrstim na rejp ladno.
December 10, 20159 yr comment_2871923 i zaboravio sam novi venom fantastican album blek en roll za sve pare sto bi reko sarma
December 11, 20159 yr comment_2872057 zaboravite ovo što rekoh za metal albume, SOTM se ispiša po svima
December 11, 20159 yr comment_2872071 ja cula novi SOTM samo kod kuruza na tejpu, ono i nije BM vise kako mi se ucinilo
December 11, 20159 yr comment_2872094 Reseno. Slobo jebote, naporan si do jaja. Karaju te u dupe naizmenicno Sarma, Trut i Paja.