Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Izbori 2023. 35 members have voted

1. 1. Parlamentarni izbori:

• SNS - Aleksandar Vučić
      2
    • SPS - Ivica Dačić
      0
    • SRS - Vojislav Šešelj
      0
    • Nacionalno okupljanje - Boško Obradović, Milica Đurđević Stamenkovski
      0
    • NADA Za Srbiju (NDSS) - Miloš Jovanović
      3
    • Savez Vojvođanskih Mađara
      0
    • Srbija Protiv Nasilja - Miroslav Aleksić, Marinika Tepić
      13
    • Ujedinjeni za Pravdu - Usame Zukorlić
      0
    • SDA - Sulejman Ugljanin
      2
    • Koalicija za Mir i Toleranciju (manjine)
      0
    • Narodna Stranka - Vuk Jeremić
      0
    • Dobro Jutro Srbijo - Saša Radulović, Boris Tadić
      1
    • Mi glas iz naroda - Branimir Nestorović
      1
    • Srbija na zapadu - Da se struka pita - Zoran Vuletić, Vladimir Kovačević
      0
    • Mora Drugačije - Čedomir Jovanović
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

comment_2944266

Toma je dupli Grobar. Kuruze izdaj naređenje južnoj tribini da glasa za Tomu staroga grobara. Politički je sahranio Tadiju i šešeljstvo, sahraniće i ovog kučića. Dolazi kraj lažnoj dominaciji nesportskog društva Crvena zvezda.

• Replies 15.1k
  • Views 515.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Demon Seed
    Demon Seed

Ja ga gledao kod Ivana Ivanovića entuzijastično, volim da ispratim naše vozače, al' sam video da je žestok balvan u pitanju     Udri breee   hešteg ne mogu sve da nas otpuste     Čuo sam juče

• johnnyzzz
    johnnyzzz

comment_2944267

posebna festa ce biti u gradskim odborima sada, sto znaci i cepanje partije u najavi

svakako, dobra stvar svega ovog je sto ce se pojaviti dve jake opozicione partije, bar

bilo bi super da se i dacic sad kandiduje :D

od jutros samo pink gledam, ubise se da ubede da je ovo udar ne na vucica vec na stabilnost zemlje, i da ce naravno nikolic dobiti jedva 5%

comment_2944269

Toma je dupli Grobar. Kuruze izdaj naređenje južnoj tribini da glasa za Tomu staroga grobara. Politički je sahranio Tadiju i šešeljstvo, sahraniće i ovog kučića. Dolazi kraj lažnoj dominaciji nesportskog društva Crvena zvezda.

ja sam lepo govorio još pre pet godina

comment_2944271

Pa Mitrovića je odavno trebalo baciti lavovima, to je Vuk Bojović za života mogao da sredi. Nažalost, nije postojalo političke volje.

Realno govoreći, Srbiji je potreban predsednik čiji bi se glas podjednako uvažavao i u Zagrebu i u Sofiji... dobro, i u ruskoj dumi.

Ma više me zabole za ovakvu Srbiju. Dajte bre da Jovana Poganog ustoličimo za vrhovnog imperatora svesrbadijskih zemalja.

Edited by vudun

comment_2944285

inace, jos nista nije zvanicno, ako mi se dobro cini.

jel bilo ko od njih dvojice rekao nesto konkretno i zvanicno, ili je sve "moze da bude a ne mora da znaci" i ono tomino "dogovoricemo se".

ide mi na zivce jasmina iz dosta je bilo. izbacila je neki klip u fazonu clickbaita - "koga cemo podrzat" i onda prica nesto o jedenju spanaca viljuskom ili kasikom i neke gluposti. i zraci arogancijom, nervira me njen nastup.

neki car je napisao na tviteru kako treba da ubedjujemo sns glasace da zaokruze i tomu i vucica da pokazu koliko podrzavaju sns. sto je najgore, mislim da bi upalilo kod jedno 20% glasaca. :)

comment_2944294

Zamišljam scenario u kom se Vučić povuče, a ceo SNS, SPS, Palma, Rasim i Bogoljub moraju da podržavaju Tomu u kampanji :haha: Druga opcija u kojoj bi Toma podržao Vučka, a da dobije najjaču poziciju u stranci ili još gore premijersko mesto, je nemoguća. I nisam siguran da bi se zadovoljio lovom i ambasadorskim mestom, jer u samoj stranci ima 20-30% njegovih, koji će ostati nenamireni ako Toma ode. A opet, Vučko sad mora da se kandiduje jer su ga podržali svi odbori i predsedništvo, a znamo da ne bi voleo da ih ispali :haha: Obrni, okreni, Tomfučije ga je lepo prodrmao kako god se ovo završi.

comment_2944295

Realno, sta god da sad bude, Toma ga je suknuo kvalitetno Vucku, vec su poceli da se nerviraju i pljuju medjusobno, apsolutno najmanja varnica trebala da to krene :haha: Sad samo da opozicija lepo odigra (a to je manje realno nego da Toma ponovo osvoji) i da se troluje star i nepismen narod da zaokruze oba kandidata (ukoliko kojim slucajem obojica budu na listi :D )

comment_2944296

Malo mnogo Toma trazi. Em predsednik SNS-a, em premijersko mesto. Osim ako naravno nije dogovorio sve ranije sa Vuckom.

Ja ipak stojim na jucerasnjem stanovistu. Napio se Toma sinoc, istrcao se, a sad bi da se povuce I malko ućari usput.

comment_2944316

Malo mnogo Toma trazi. Em predsednik SNS-a, em premijersko mesto. Osim ako naravno nije dogovorio sve ranije sa Vuckom.

Ja ipak stojim na jucerasnjem stanovistu. Napio se Toma sinoc, istrcao se, a sad bi da se povuce I malko ućari usput.

sta mnogo, trazi samo ono sto je i sam dao

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.