Jump to content

Izbori


Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

psiho nakazi smeta svako ko nije on, mada verovatno i sam sebi smeta, čovek napada svakog ko mu se ne uvlači u bulju, šta sad treba da mislimo da DS ima neki potencijal i snagu zato što ih je vučić napadao najstrašnije i podredio ceo državni sistem njihovom uništenju, eno danas baš videh opet razvlače Pajtića po nekom tabloidu.

 

Šta je tačno nedavimoBGD postigao? Ironično je da je taj protest stavljen pod led otprilike u trenutku kad je vučić išao kod putina na konsultacije oko ubacivanja sps u vladu i ko zna čega još, a i ovih dana priča o nabavci ruskog naoružanja, vojnih vežbi sa rusijom i ostale bajke, po logici stvari to bi trebalo da razljuti zapad i da mu napakuju jedan protest...

 

Nemam ja ni najmanju sumnju da je taj skup organizovan i finansiran sa zapada, samo je totalno fejlovao, ubeđen sam da bi isti epilog bio i da je bilo 100k ljudi. Oće da se karaju a da im ne uđe, mirnom šetnjom nešto da promeniš, kako da ne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nego jednostavno lik nema nikakav kapacitet za vođenje države.

 

jedino sto radulovic i ekipa imaju je kapacitet za vodjenje drzave, ali mu je kapacitet za marketing i propagandu (neophodni da uopste dodje na vast) vrlo slab.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Radulović bi napravio eksperiment.

A da li bi uspeo, ili ne, to niko ne može da proceni.

 

Ja bih uvek bio protiv takvih eksperimenata, da nam je država iole smislena, al' kad je otišlo sve u kurac, jedan eksperiment više, ili manje, nije bitan.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije vođenje države sedenje u kancelariji i kucanje po excel tabelama i čitanje registratora.

 

a ti si vodio 5 drzava do sad, znas sve sta i kako treba.. :haha: i znas da li bi neko kucao po excelu i registratorima. :))) kod svakog dragstora ima par likova, sede ispred, piju pivo, sumnjive su higijene, i sve znaju o svemu. ;)

 

od ljudi na politickoj sceni, jedino radulovic ima ozbiljno preduzetnicko iskustvo na trzistu koje je konkuretno. svi ostali plivaju u praznoj ideologiji ili vide ekonomiju kao drzavnu diktaturu (kriminal) sto smo videli kako funkcionise poslednjih 70 godina.

  • Upvote 2
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Radulović je rekao da hoće da bude premijer a ne ministar ekonomije, tako da njegovo preduzetničko iskustvo ništa ne znači za poziciju premijera, sem ako ne planira kao vučić da vodi sva ministarstva.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa da, bilo bi ispravnije da ima ambiciju da bude ministar ekonomije, pošto je poznato da kod nas ministri imaju za svoj resor odrešene ruke da rade kako oni smatraju da treba i da to uopšte ne zavisi od premijera i vlade, što je uostalom Radulović i dokazao za vreme svog mandata ministra privrede 2013. godine xD

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije Radulovic ceo pokret, malo pogledajte intervjue sa Aleksandrom Stevanovicem, Dusanom Pavlovicem.

 

Aleksandar Stevanovic je trenutno najinteligentnija osoba u skupstini.

 

Dusan Pavlovic je nedavno izdao knjigu "Masina za rasipanje para" koja je bila najprodavanija knjiga u Delfi knjizarama.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...