Jump to content

Izbori


Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

ne sećam se

ali pošto je sva ta žgadija što mu nalikuje bila manje-više protiv DJB-a

verovatno DS

 

E sad mozemo pricati. Dakle, ja sam ocekivala da ce djb podrzati SJ prvi. Oni to nisu uradili jer se bore za svoje dupe, tj.mesto vodece partije makar podrzali Vuka za koga samo ako su glupi ne vide da ce dok si rekao keks promeniti politiku i saradjivati sa AV.

Nisu ga podržali jer znaju da nema šansicu za pobedu.

Edited by truliandedzombileš!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa ako i jeste tako, sigurno neće i nema osnova Saša Janković da bude lider opozicije. Nekada sam glasao i ja za ekipicu oko DS-a, više protiv drugih, a ne baš za njih. Kad mi je doakalo njih i prvi put iskulirah izbore od 2000. tada je već i izvestan deo YuMetala zamračena uma glasao za Tomu Saranitelja i uz masu bezumaša doveo ovu pošast na čelo Srbije.

A tek ne Vuk Jeremić, instant nacionalista, samo dodati vodu.

Dakle ili Radule ili Beli, kako trenutno stoje stvari.

Najbolje Beli za predsednika, ozbiljniji je lik od Tome, a Radule za zlog premijera.

Share this post


Link to post
Share on other sites

opozicionari se ovde jedino nadaju scenariju kada je Toma zbacio Tadića - da izađe dovoljna količina ljudi kojoj je ovaj prekurčio, i iznenade u drugom krugu

 

ne mislim da je ikad postojala realna šansa da se opozicija ujedini - Jeremić u 3 života ne bi prepustio nekome drugom da bude glavni (jeste skontali kakve ekskluzivne lokale zakupljuje po Srbiji? ima se, kešira se) a Jankoviću je kapiram sad glupo da bude neka leva noga kad je već ušao u celu priču posle toliko vaganja

 

samo Radule

Share this post


Link to post
Share on other sites

P.S. Da se razumemo, ako bude biranje ili ili, glasam za sve protiv Vučića (osim za Šešelja i ikoga iz iskonskog zla - SPS-a), sigurno mnogo rađe za Jankovića, nego za Jeremića.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naravno, nisam dosledan u analizi, ali samo da naznačim kako se takvi gresi ne smeju zaboraviti i moraju spomenuti, čak i kad su prikriveni. Na kraju krajeva, vlastoljubivo govno od Dačića je i dovelo SNS na vlast u trgovačkom prevratu 2012. Tako i treba Tadiću, kad se zarad vlasti uhvatio u kolo sa krvnicima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pre neki dan idem kroz glavnu ulicu u ZR-u i odjednom vidim njegovu glavudžu kako me snima sa izloga jednog fensi poslovnog prostora odmah uz ulicu, preko noći se stvorio tu, a vidim da je slično i po drugim gradovima: https://www.facebook.com/demokrackasrbijaisvet/photos/a.218637495214979.1073741828.218631735215555/265058763906185/?type=3&theater

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...