Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 129
  • Views 9.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kumodraski Vo
    Kumodraski Vo

poz

• Phallusifer
    Phallusifer

Da l' ce neko van yuma uopste da ide na svirku Ne racuna sa ako neko sa yuma vodi nekog ovako xD

• Demon Seed
    Demon Seed

fixt   Btw sad se nešto setih da mi se sluša Delirium Cordia, nisam to slušao sigurno 5 godina xD

comment_2927122

Bila je bas dobra svirka, opicili su nekih sat i 20 otprilike, lepo su kombinovali haoticne i iskulirane delove, taman da se odmoris od povremenih mindfuckova. Mnogo to bogatije i rokerskije zvuci uzivo, jedina zamerka je ta sto se nisu bas razaznjivali neki detalji u zvuku, jer je odma zvuk krenuo da muljavi cim se krene intenzivnija svirka, gitare su se najlosije cule, bukvalno nerazumljivo, ne znam zasto sve mora biti toliko glasno. Bubnjar je ubica, razorio me je lik, lomi ga ne prestaje, obrise se peskiricem i nastavi da kida, bas me je oduvao. Zavrsnica isto udarac, koncert trajao taman kolko treba, nemam primedbi. Kumodraski Vo lik poludeo totalno, brat u transu sve vreme bio :)

comment_2927123

14141704_10154586848028304_755382684777135461_n.jpg?oh=b61a1f8c67179ab30be0dd1c96ac8914&oe=5839889A

Razneli. Bogat merch, vinili su slatki za ova poslednja dva albuma. Bend profesionalan do bola, čak i kada im nešto krene po zlu sa opremom oni nastavljaju i izgleda kao da nema propusta. Dobar je i zvuk bio, iako će se neki žaliti da su sintovi bili preglasni. :haha:

Dopada mi se to što su pesme kompaktne uživo, možda su mi postale i draže posle XY preslušavanja albuma. Nema dosadnih momenata i sve nekako proleti relativno brzo.

Ubili na kraju sa onom težinom.

Nadam se da sledeći put nećemo čekati još 5-6 godina da ih gledamo uživo.

comment_2927225

Zakasnio malo na koncert, stvarno počelo rano, propustio prve dve pesme, posle pitao ekipu da li je nešto sa Hubardo išlo, rekli nije - tako da je sve ok.

Zvuk namestili na sredini koncerta baš solidno, Passing the River bilo mnogo lepo, Gemini bruka.

Šteta što nije bar još 20 minuta trajalo, toliko toga je moglo: Symmetrical Arizona ili tako nešto.

Malo mi je falilo da se derem The Black Stone posle Gemini ali reko' aj da budem kulturan pa nisam.

Voivod kupio neke vinile, držao u ruci sve vreme, ja ga pitao da stavim u moj ranac, nije hteo.

Unikatan bend.

Edited by Лука

comment_2927231

Nego reci Lazo, kakav je Toby lik? Deluje baš kao distancirano i odsečno nekako, svaki put kad je bio u BG imao sam neki sličan utisak.

Jel nosi sa sobom neke herbarijume u kojima presuje retko izraelsko cveće ili šta već.

Edited by Лука

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.