Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 368
  • Views 24.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Fade to Black je vinuo Metaliku u metalna nebesa. Kad je čak i Suzana Mančić uživala ližući neka tamo rutava jaja, na snimku kućne radinosti, dok je u pozadini tekao Fade to Black, onda je to najbolji

• ^ najbesmisleniji post na temi

• neko je šmeker, a neko ispoljava komplekse    

comment_2922643

Ko nije gledo neku slinu od ortaka kako place u Dejna os Sonata Arktike i tako neki fazoni, moze samo da kenje. Ko sam ja da se bunim, ako decka pogadja i izaziva mu suze?

DEEEEEJNA MAJ DARLING

AJ'M VRAJTING TU JU

comment_2923240

Juzni vetar. Bukvalno svi clanovi su otisli u neopevani kurac. Tu i tamo bude neka dobra stvar, pre svega ih izvlaci Kemal Malovcic koji zna ponekada da ubode pesmu (Carinik,Zina iz Cazina) ali i njegovih 99% stvari su smece. O ostalima da ne pricamo. Nevidjena tuga i apsolutno mi je najvise njih zao.

Sto se metala tice, Wasp. Ti ljudi su u tolikom kurcu da se to recima ne moze opisati. Ajde, desilo se cudo pa je poslednji album iznenadjujuce dobar, ali nije bas toliko dobar da moze izbrisati godine gliba i kurca. A i lajv su i dalje picketine.

comment_2923278

Children of Bodom. To je bend sacinjen od jako dobrih muzicara i kompozitora, ali ne znam sta im se desilo posle Hate crew deathroll albuma. Izasao je posle toga Are you dead yet, koji je meni nekako skroz nebitan, al ajde. Kad je izasao Blooddrunk, nista mi nije bilo jasno. Album mi je zvucao kao kompilacija mnogo losih fora, a onda se tako i nastavilo posle, da sam izgubio zelju da ih slusam vise. Ne kapiram uopste taj neki humor i zajebanciju koju furaju. Al cuo sam od dosta ljudi da zadnja dva kidaju, pogotovo novi, tako da se mozda jednog dana vratim da poslusam, mozda sam propustio nesto dobro.

comment_2923281

Tako je i Sonata Arctica prestala u jednom momentu da gaji tu mistiku i da fura neki debilan humor...

Ne bih se ja složio da je CB bend sačinjen od izuzetnih muzičara, naročito ne bih rekao 'kompozitora', al' da su otišli u kurac u odnosu na ono što su bili, to jes'.