Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

51 members have voted

1. 1. Omiljeni produkt svinjokolja?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 116
  • Views 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kad smo vec ovde, da prenesem anegdotu sa Tare... Ekipa se skupila da kolje svinjce ali krajnje kreativno ljudi se odlucili da je ubiju tako sto ce joj u usta nabiti cev od boce plina i tako je ugusi

• Mora onaj stari:   Ulazi žena u mesaru i pita mesara - imate li nogice? On joj odgovara - jok, stojim na kurcu.  

• Vlaja Buraz
    Vlaja Buraz

comment_2935347

Klao nisam, pomagao jesam godinama kad god se klalo :) Pihtije se krkaju kad god se pojave naravno, jedem ih od svoje 10e godine kontam :haha: Glas cvarcima. Evo za 10 dana mene u Srbistanu, prvo sto ima da uradim da navalim na cvarke, tast pribavio neke odlicne sa Zlatibora.

Btw, ispeces par ljutih na plot, izmrvis po pitijama, malo luka, i udri, fantazija

comment_2935351

Btw, ispeces par ljutih na plot, izmrvis po pitijama, malo luka, i udri, fantazija

Apsolutno. Pihtije su hrana bogova!

Uz mozak i jezik, naravno.

sledeći poll: duvan čvarci ili obični

Obični svjetlosnu godinu ispred.

comment_2935390

Vala, ovde u Nemackoj i Svajcarskoj se tradicionalno isto vrse svinjokolji, samo sto to nije toliko "prezentativno" kao sto nas pokusavaju da naprave na varvarima, ovi se samo skupe jedan dan svi dzumle kod nekoga u dvoriste ko ima tu neku masineriju za masovna klanja, i svi kolju kod njega najednom. Isto sve kao kod nas, samo sto oni bacaju iznutrice (neznalice ...). Al' eto, mi smo u svetu najgori jer koljemo prasice, a ovi kad kolju nikom nista :haha:

comment_2935592

jednom sam kao mali gledao klanje i pripala mi je muka :/

nije me doduše sprečilo da uživam u produktima...

Ja sam kao klinac pomogao prasetu da pobegne od čoveka koji je došao da kolje (turio me na vrata svinjca da ne dam prasetu da utekne).

Uh kako mi je slatko bilo, kako se valjao po blatu (znate ona seoska zemljana dvorišta užasna) dok je jurio prase, jbg morao je da završi pos'o.

Al' jeo sam mozak na žaru posle kad ga je stigao, jbg.

Pihtije i škembići nikad.

Ala ste napravili glasanje bez svinjskog pečenja, 90% ponuđenih opcija je da Hejl obraduje kera. :D

I šta kenjate za duvan čvarke, bolje pet puta nego oni debeli mrsni čvarci. Zapravo nisam do pre neku godinu ni znao razliku duvan-obični čvarci, mislio sam da su duvan čvarci jedini čvarci, prvi put sam probao 'obične' kad sam ih kupio ovde u Beogradu.

comment_2935607

duvan čvarci su oni najmanje masni, vlaknasti mesnati ukusni i nema da ti se oseća GNJEC GNJEC mast pod zubima kad ih jedeš, kao kod ovih standardnih.

LELE idem da jedem nešto

Kako sam razumeo, prave se tako što se krčkaju do iznemoglosti a mas' se propušta, nisu baš unosni za pravljenje, dobiješ fazon 50g duvan čvaraka od kila sala

al' jebiga

comment_2935627

Cudi me da je malo ljudi glasalo za svarglu.

Kulen bukvalno obozavam, sunku isto tako.

Nikad nisam volio nogice, jezik, dzigerice, bubrege, mozak... oduvijek mi je to bilo previse raw gore, cak i onda kada nisam slusao metal.

Cvarci naravno su opste mjesto, srpski kikiriki sto bi se reklo. Mogu ih jesti nemilice i bez icega uz prilog.

Posljednji put sam ucestvovao u svinjokolju prije 12-13 godina otprilike. Iskreno, nikad nisam volio taj dogadjaj, jer se moralo bas rano ustajati, a uvijek je bilo puno posla. Krenes od rane zore i zavrsis kasno uvece. Plus se isprljas k'o stoka, umoris se, usmrdis od dima. Jbga, nikad nisam volio te fizicke poslove, pa jos ako je losa organizacija, uvijek fali nesto, pa dodaj ovo, idi kupi ono.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.