Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2990897

To, Nele brt, udri on topic

Paip klasika, naravno...Prti, Ais solo i Bed Kopi sam slusao pre nekih hardkor kompilacia...Metalika i ostala geneza e krenula tek s kraem prvog razreda srednje

Nego - e ti imas utisak da Mikri (i Eufrat kao Nikolica s prikolicom) prilicno stagnira sa novim izdanjima, a npr Voiko konstantno napredue...iako bas i stilski nisu priblizni?

• Replies 445
  • Views 38.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

U pravu je bracala, teska lobotomija.   U prvih sto na nekoj rimjob listi nema akcionih, znaci to automatski kurcu ne valja. Nema veze sto Antikristina Pokahontasatanika nije u zivotu to videla, ali

• Ma sprdnja, Oskar nema veze sa mozgom, cisto pogledas iz radoznalosti...

• Dali ste Gledali Legendarne Domace Filmove? Jeste. Ispijunirali su mene i Snimali Mnogobrojne Filmove,Serije,TV Emisije,Realiti Showowe... Jos Se pitaju Sta se bunim; KOJ CE MI KURAC KAD JA NEMAM

comment_2990899

To, Nele brt, udri on topic

Spasavaj :P

Nisam temeljno Mikrija solo albume, ali meni se cini da on i dalje kida, samo smetaju Bvane i slicni kolaboratori

Recimo u ono Crno & Belo Mikri pokido a Bvana udavio samo tako

Topla preporuka.

Vudun baca triggere :D

comment_2990900

Reagovao sam, kao Opaca (naviaci KK Zvezde pre zamrzavanja ce skontati)

I meni e Crno i Belo medzu poslednjim dobrim uraDcima...mislio sam na Petardu i Bez Secera, prevashodno

Meni e drago sto su oni, na osnovu nekog haipa iz proslosti (apsolutno zasluzeno, genialan period dok e rahmetli Moskri bio ziv), sad sve vise probili mediski mrak...gostuiu po emisiama, pitau ih za svasta, odgovarau na tnjiter poruke i tai mondo cirkus

Ali nekako imam utisak da se slepau na tai stari haip, sto su starii sve su baiatii, mozda nesto ko Meideni u metalu...uopste me toliko ne privlaci da ih slusam, mada da buem iskren Nie lako e vazda u pleieru...nisu jos skroz za baciti :D

comment_2990903

Pa kazem ja hip uplivi, a Sedam Samuraja se treba gleda nevezano za akciju valjda, ne?

A ti kazi koji filmovi fale, ja se u akciju ne razumem, ali bih gledao po ovom akcija + sumtn extra chartu kad bas ne zn sta cu

naravno, sedam samuraja je klasik, treba gledati, samo ne znam đe ga staviše u akcije i to na vrh... :D

fali recimo ceo akcioni opus toma kruza :D

comment_2990910

naravno, sedam samuraja je klasik, treba gledati, samo ne znam đe ga staviše u akcije i to na vrh... :D

fali recimo ceo akcioni opus toma kruza :D

7Samurai je u vrhu zato sto ima vecu ocenu od svega drugog sto je na listi, a izglasan mu je jedan od zanrova action i onda je zalutao tu...

Esi siguran da je to neka velika mana liste, akcioni opus Toma Kruza? :D

Minority Report udobno smesten na 185. mesto, skroz ok

Treba se snimi holivudski film o Zemunskom Klanu i Willem Dafoe da glumi Sretka Kalinica

Top 100 na rym action chartu

• 1 month later...
  • 3 months later...