September 3Sep 3 comment_3117617 Izaslo i ovohttps://mega.nz/file/2RhgFQwT#mxYkO1hrr_8qkoD4dC49DfsA7TyufibjtkohKQAWef4 Report
September 9Sep 9 comment_3117798 nije mnogo originalno, ali ako vam se svidja neka old school / new school kombinacija, ovo je odlicnozvuci kao spoj Tesseract/Vola/Leprous skole i neke klasicnije prog skole poput Threshold/Anubis Gate Report
September 26Sep 26 comment_3118256 Evo ovde jer iako se mahom growluje, previše je ovo kitnjasto da ide bilo gde drugo. Prošli album im je bio super, ali ovo mi dosta Ne Obliviscarasto i Wilderunasto, mrse muda previše i slabo šta ostaje u ušima. Ova Emmett dosta bolja doduše. Report
September 26Sep 26 comment_3118258 odlican bend, iscekuje se ovo definitivno. prosli cesto pustim. ovi su solidni ako volite onaj aussie prog poput karnivoola. toolovski ali sve i svasta pomesanoi ovaj Cea Serin je ocekivano odlican. 90s prog duh upakovan u moderniji zvuk Report
September 26Sep 26 comment_3118259 Pričali smo već o tom Shepherds of Cassini albumu - odličan je. Ima dosta Toola, da, ali daleko od copycat benda. Report
September 29Sep 29 comment_3118306 ovo je isto Willowtip i spada u An Abstract Illusion stil proga. koliko vidim, likovi koji su svirali u Wormed i Persefone Report
3 hours ago3 hr comment_3119070 odlican je An Abstract Illusion album, bas intenzivna voznja. podseca me dosta na Ihsahnove radove, kad bi spojio zvuk novijih radova i ambiciju starijih. najveci minus mi je sto je vokal dosta bezlican. i clean i scream i growl, svaki zvuci kao da bi mogao da bude iz bilo kog drugog benda, nema licni pecat nikakav. sviraju sa Disillusion u Becu sledece godine, to bi mozda moglo da se ispostuje. Report
3 hours ago3 hr comment_3119073 Slušao sam i ja malo ovaj novi i ostavio mi meh utisak mada moraću podrobnije malo da dam šansu jer je komplikovano i pretrpano pa ne može na brzinu. Standardna ona priča sa "previše svega" i na kraju u ušima ne ostane ništa. Previše ima ovakvih bendova danas ili sam ih ja previše slušao i nemam pojma više koji je koji. Ne sviđa mi se ni produkcija, praskava je i deathcore-asta, ima konstantan wall of sound i to mi je obično turn off. U principu dobar bend, ali prošli album mi bio masu bolji na prvu loptu, videćemo kako će biti sa novim slušanjima. Report
2 hours ago2 hr comment_3119078 I meni bio dobar u startu ali smorio do kraja, bukvalno se nista interesantno ne desava, ali je dobra pozadinska muzika..Slazem se ovo sto je Haos napisao samo ne verujem da ce biti novih slusanja.. Edited 2 hours ago2 hr by Kumodraski Vo Report