dimmu1 Posted July 29 Report Posted July 29 Ja uglavnom stoji pored mrsteci se dok osudjujem takvo ponasanje. Quote
Haos sam ja Posted July 29 Author Report Posted July 29 Isto. Mislim da sam za sve ove godine odlaska na brutal samo par puta uleteo u pit, uglavnom na -core bendovima. Quote
Havočka Posted July 29 Report Posted July 29 maaaa metaforički aman kao ona koja si medieval mačka razglednica Quote
kuruz Posted July 29 Report Posted July 29 ova džomba sa Grave Diggera u Mađarskoj pre tri nedelje 2 Quote
Havočka Posted 9 hours ago Report Posted 9 hours ago Ako se niste već zajebali, izbegnite m1 Poješću volan ubiću se Quote
Haos sam ja Posted 8 hours ago Author Report Posted 8 hours ago Mi smo krenuli sinoć i sad se lagano spremamo za Funeral. Iskusan izbor da se vozi noću, nikakav zastoj nismo imali. Vidimo se na nekom doomu. Quote
Havočka Posted 6 hours ago Report Posted 6 hours ago ja uspela i da se pokvarim između mađarske i slovačke mrzim ova kola mrze i ona mene Quote
Косати Ћелавац Posted 5 hours ago Report Posted 5 hours ago Уживајте сви који идете. Једва чекам извештаје. 2 Quote
dimmu1 Posted 5 hours ago Report Posted 5 hours ago 4 hours ago, Havočka said: Ako se niste već zajebali, izbegnite m1 Poješću volan ubiću se Jesu opet radovi na jednoj strani? Quote
HUMAN Posted 4 hours ago Report Posted 4 hours ago 39 minutes ago, Косати Ћелавац said: Уживајте сви који идете. Једва чекам извештаје. yumetalci nakon brutala Quote
Havočka Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago 2 hours ago, dimmu1 said: Jesu opet radovi na jednoj strani? Radovi su od kečkemeta do đora, a rade manje nego naši putari Do Budimpešte je bilo okej, od Budimpešte do SK skoro 3 i po sata Nabijem šlep službu na 270 kuraca, dijagnostiku na još 50, a za injektor ću tek sutra da vidim Tačno više neću da idem jebote svake godine novo neko sranje Ostalo mi je još otprilike da polomim nogu ili poginem, taman checked the entire list of everything that could possibly go wrong while attending Brutal fucking Assault Brutal Brrrrutal Quote
Grobodan Posted 14 minutes ago Report Posted 14 minutes ago Nulti dan metalna pobeda, od sutra igramo na hard. Quote
Recommended Posts