Posted December 12, 2024Dec 12 comment_3104937 https://new.gigstix.com/event/defeated-sanity-beograd-07-februar-2025/
February 4Feb 4 Author comment_3107517 SATNICA: 18:00 Vrata 18:30 Deadspawned 19:15 Asylum 20:00 Embryonic Devourment 20:45 Putrid Pile 21:30 To Violently Vomit 22:25 Defeated Sanity
February 7Feb 7 comment_3107794 13 hours ago, WIZARD OF GORE said: ล ta ฤe ti dve karte? Realno, ovaj koncert ฤe biti pozer fest ๐ฌ Znaฤi dolaziลก?ย
February 7Feb 7 comment_3107799 2 hours ago, Havoฤka said: ima dve viska karte ako kome treba nema viseย
February 7Feb 7 comment_3107806 2 hours ago, Grobodan said: Znaฤi dolaziลก?ย E jebiga, da sam rekao "gej" onda bi bilo sigurno da dolazim ๐ ovako "pozer" joลก se ne zna, moลพda i doฤem ๐
February 7Feb 7 comment_3107810 1 hour ago, azal said: uzeo Human jos dve Od viลกka glava ne boli๐คฉ
February 7Feb 7 comment_3107811 1 hour ago, WIZARD OF GORE said: E jebiga, da sam rekao "gej" onda bi bilo sigurno da dolazim ๐ ovako "pozer" joลก se ne zna, moลพda i doฤem ๐ Jbg dolazimo Goksi ugrinovaฤki vojvoda i ja, joลก samo ti faliลก
February 7Feb 7 comment_3107828 Neลกto je vas puklo u glavu, a nije cokula. Makar do 18:30, za dalje ฤe vidimo.
February 8Feb 8 comment_3107842 odlicna svirka bila. stigao sam na Putrid Pile, brat pokidao. ne secam se kad sam poslednji put video nastup gde izvodjac vise uziva od publike. trebali su malo mp3 plejer da mu pojacaju u razglasu tho.ย To Vomit Violently bili super, a Defeated Sanity su definitivno vanzemaljci. Morao sam do bine da odem da bih bolje video ljude kako sviraju pa mi levo uvo trenutno funkcionise na oko 75% posto. poseta dosta slaba nazalost, jedva 200 ljudi rekao bih ako i toliko.ย veliki pozdrav za yumetal hordu.ย
February 8Feb 8 comment_3107849 I ja propustio prva 3 benda iz opravdanih razloga, stigao tek na Putrid Pile. ล teta ลกto baja nema bend jer su rifovi odliฤni ali ono ลกto se razaznavalo sa matrice od bubnjeva i basa je ipak priliฤna socijala. No videlo se da tip uลพiva u svemu i malo je falilo da izvadi budalu i izdrka u publiku. To Violently Vomit (u stvari Disgorge) olomili u postavi sa jednom gitarom i bez basiste. Nema prljavijih ljudi od besnih latinosa. Stvarno ne razumem kako iko moลพe da sluลกa deathcore pored ovakvih stvari. Meni to nije naroฤito zanimljivo nakon pola sata burgije ali ovi to rade kako treba. Defeated Sanity baลก dominacija, ลกteta ลกto nije bilo viลกe ljudi da se vidi trenutno jedan od premium DM bendova u naponu snage. Malo sam luฤih bubnjara video u celoj muzici od herr Grubera, ono je straลกno. Svi ostali ฤlanovi (basista ล vaba i Ameri na gitari i vokalu) takoฤe na monstruoznom nivou, stati pa gledati. Joลก se pred kraj njihovog seta sala dodatno ispraznila jbga. Zvuk na celom dogaฤaju dosta dobar tako da ko se oฤeลกao o DM a nije sinoฤ bio ovde gadno se zajebao. Yu metal sa baลก dosta predstavnika sinoฤ u publici, lepo je to.
February 8Feb 8 comment_3107851 Potpisujem sve izreฤeno gore, Yumetal najjaฤe predstavnike dao ali posebno lepo videti ฤika Nikolu posle viลกe od decenije