kuruz Posted April 30 Report Posted April 30 ovo je ili bivša devojka ili ljubomorna konkurencija 1 Quote
Grobodan Posted April 30 Report Posted April 30 To je bila Srbija u tranziciji, sad teško da tako šta može da prođe. Zadnji takav slučaj je bila ona Destruction propast a ima tome. Quote
HUMAN Posted April 30 Report Posted April 30 10 hours ago, Мајор Гашпар said: Kuruz u jednom džepu karta, u drugom tužba. Ma Kuruz će ionako da proda kartu pred festival, kao što u 90% slučajeva izda.. nadje izgovor kao Vučko za rusiju 5 hours ago, Grobodan said: To je bila Srbija u tranziciji, sad teško da tako šta može da prođe. Zadnji takav slučaj je bila ona Destruction propast a ima tome. Hoće dodje neko od evroposlanika da se poštuje satnica, redosled bendova itd. Quote
Grobodan Posted April 30 Report Posted April 30 Hajde navedi mi neki događaj u poslednjih 5 godina da se satnica nije prilično poštovala, ja se bar ne sećam. Quote
HUMAN Posted April 30 Report Posted April 30 evo na poslednjem gde sam bio CoL dorćel plac, ja hteo da izbegnem teksašane ono mi prošli oni Embrionyc Devourment.. Quote
Косати Ћелавац Posted April 30 Report Posted April 30 Наслушао сам се и ја разних прича о Госпавићу, и о Фрубију, и о Тера Ностри, али осим оног што сам видео/чуо лично (уљкучујући први фест), но ме интереса. Не знам колико Хелхамер промоушнс није био активан, али брат брату бар једно 18 година. Контам да се до сада и одрасло и уозбиљило. Свакако ћу на овај други фест ићи ако не будем имао шта паметније да радим у том моменту и то пре свега да изблејим са другарима који свирају. Quote
Havočka Posted April 30 Report Posted April 30 1 hour ago, Grobodan said: Hajde navedi mi neki događaj u poslednjih 5 godina da se satnica nije prilično poštovala, ja se bar ne sećam. bilo koji kkn koncert ikada izaci cu sama ne treba vrata 1 Quote
Косати Ћелавац Posted April 30 Report Posted April 30 Оливер никад не касни. Кад би почео раније (технички у планирани час), то не би био тај Оливер, ни тај ККН. ❤️ Quote
kuruz Posted April 30 Report Posted April 30 5 hours ago, HUMAN said: Ma Kuruz će ionako da proda kartu pred festival, kao što u 90% slučajeva izda.. nadje izgovor kao Vučko za rusiju šta pričaš, baš dugo nisam propustio nešto za šta sam imao kartu Quote
HUMAN Posted April 30 Report Posted April 30 45 minutes ago, kuruz said: šta pričaš, baš dugo nisam propustio nešto za šta sam imao kartu Dobro jbg sad ne vodim evidenciju, al znam da si brdo puta prodavao kartočke ovde.. Quote
Grobodan Posted April 30 Report Posted April 30 1 hour ago, Мајор Гашпар said: Pomešao te sa Blagojem. Pošten čovek mora biti zgranut. Quote
Runner Posted April 30 Report Posted April 30 On 1/24/2025 at 11:18 AM, Chicken Little 420 said: Ja nikad neću zaboraviti, opušteno ali opušteno smo pešaka iz Pančeva otišli za BG 😄 Evo i jedne fotke, neke ljude znam, neke ne 😄 Čitam sad temu detaljno, pa vidim ovu kvlt sliku. Ko je drugi lik s lijeva i ovaj posljednji ćelavi (prvi zdesna)? Ostale znam. Quote
dimmu1 Posted Saturday at 10:15 AM Report Posted Saturday at 10:15 AM On 4/29/2025 at 2:49 AM, Festival u Pancevu 2003 said: Marko Gospavic nema istoriju da vraca ljudima novac.Ali zato itekako ima istoriju da ne vraca pare (i da zezne usput koga god treba) i to se zna. Pamet u glavu ljudi.Ne budite naivni. Ne znam sta si zapenio za to sto si bio na jednom festivalu koji je lose prosao pre 22 godine? Pises takve postove kao da ti je covek pobio celu familiju, opljackao ti sve sto imas i sve ti zivo zapalio, a ne da si potrosio pre 22 godine 800 dinara na kartu za njegov festival koji je prosao lose. Kao sto su ti vec pisali rade trenutno svirke i koncerte u Srbiji i za sada sve to funkcionise odlicno. Kako ce festival proci to cemo videti, a ajde da budemo realni mislim da niko nema neka ogromna ocekivanja i za organizaciju, a i za samu posetu. Ja sam godinama isao na skoro sve Legacy Promotion koncerte, pa kada je Frubi odjednom prebacio i vukli smo ga za rukav mesecima da nam vrati pare za otkazane koncerte nemam toliko lose da kazem za coveka kao ti za Hellhammer. 2 Quote
aRmatuRa Posted Saturday at 11:59 AM Report Posted Saturday at 11:59 AM Ako je covek vec izvarao ljude, ima istoriju prevara, kad god da se to desilo, ne vidim problem da se to napise. Quote
Vic Rattlehead Posted Saturday at 06:35 PM Report Posted Saturday at 06:35 PM On 4/29/2025 at 2:49 AM, Festival u Pancevu 2003 said: I onda citam ovde - neki Kuruz kupio kartu...kukala mu majka (nista licno,samo spontani komentar). 🤣 Quote
Recommended Posts