December 28, 200420 yr comment_638472 Bilo je lepo u nedelju,ali sam ja bila premorena i samo sam cekala da stignem kuci i spavam....
December 29, 200420 yr comment_638719 istripovala sam da si 2 put pushtao Anathemu ma ja sam je pustao, i to vise od dva puta, mozda je moja muzika bila malo preglasna
December 29, 200420 yr comment_639001 playlista je bila odlicna! gavro svaka cast! a inace je bilo malo praznjikavo... kuci sam se definitivno vratio skroz mokar... u mali nisam ni zalazio...poceo je opasno da me smara! Inace jel ide neko na onaj Gothic New Year's Eve ? brine me shto ne dadoshe nikakve ulznice :-)
December 30, 200420 yr comment_639526 bilo stvarno dobro u nedelju.... i bilo je sasvim solidno poseceno kako zna da bude... jel' sam ja to istripovala ili je bilo dosta nekih never seen before faca...tj. zalutalih...? P.S. I MENI JE BILO COOL!
December 30, 200420 yr comment_639663 jel' sam ja to istripovala ili je bilo dosta nekih never seen before faca...tj. zalutalih...? Bili ja i Orbituated s'tim sto mi nismo bas novajlije na gothic najtovima... samo u Akademiji... Pa sta je Milichice? Ne diram ja Tajpo
December 30, 200420 yr comment_639935 u mali nisam ni zalazio...poceo je opasno da me smara! Kako je uspeo da te smori kad nisi nu usao...?
December 30, 200420 yr comment_639951 Kako je uspeo da te smori kad nisi nu usao...? mislio sam da nisam provodio vreme tamo...ushao sam par puta i bio je smor.....u sushtini goth je generalno poceo da me smara...ipak nije to mjuza za nightove.....ebm je stvoren za to!
January 2, 200520 yr comment_642265 Jel veceras dark night u kst-u?! Ajd brzo odgovor! Upravo sam hteo i ja to da pitam!!!Ide mi se na night bas u kst,ali niko nije siguran da li ima ili nema!!!Cuo sam da ce mozda biti,ali samo do 02h!!!
January 3, 200520 yr comment_642914 Jebes ti te tvoje informacije.... Vratio se mracni basista na scenu.....!Pa lepo.Tebi je sinoc bilo super,a ja sam zaglavio u onom podrumu u Metrou!Mada,nije bilo lose.Hoces da svratis veceras?Nisam te dugo video
January 3, 200520 yr comment_643085 toliko o proverenim Nemanjinim informacijama Mora da se nagudrao i istripovao da je pevac Sistersa i da je sreo Stivia i da mu je ovaj rekao da ima gotik najta.... P.S. Mnogo ti je ruzan avatar Edited January 3, 200520 yr by The Eagle Nature
January 3, 200520 yr comment_643305 Hey Gavro koliko se secam neki Black Roses single je bio trazen zadnji put u `demiji ,ima li neke sanse za sledeci put da poneses i pustis? bio bih jako zahvalan
January 3, 200520 yr comment_643519 Hey Gavro koliko se secam neki Black Roses single je bio trazen zadnji put u `demiji ,ima li neke sanse za sledeci put da poneses i pustis? bio bih jako zahvalan vazi
January 4, 200520 yr comment_643531 Ma najjaci si jel pijes ista ?imas pice od mene samo reci sta.Inace ta majca Blut Engel nije losa no video sam jako dobar duks lepota, cista lepota(sto vazi i za "najlepsu" grupu )
January 4, 200520 yr comment_643548 Obavezno se dolazi Vec sam jednom slusao Margita je mrtva no nikako ne mogu da se setim koja je to grupa(uzivo)
January 4, 200520 yr comment_643870 toliko o proverenim Nemanjinim informacijama Mora da se nagudrao i istripovao da je pevac Sistersa i da je sreo Stivia i da mu je ovaj rekao da ima gotik najta.... P.S. Mnogo ti je ruzan avatar Avatar nam je svima pomogao da se vratimo u normalu!!!Macka DJ je opet u modi......,samo je treba cuti u pravom trenutku......,i bice nam lepo!P.S. tvoj avatar je jos ruzniji!!!Nisu u pitanju Sisters-i,nego Das Ich. Edited January 4, 200520 yr by Woodcutter
January 4, 200520 yr comment_643939 Znachi KST je prso opet... ah well ...moramo naci neke druge narkomanske jame za obitavanje u toku burnih beogradskih noci... Oce biti neki MRACHNI hepening ?
January 6, 200520 yr comment_645607 akademija uskoro pocinje sa novim nacinom obavestavanja.naime prestace da stampa flajere vec ce ljude obavestavati putem SMS-a.svako ko je zainteresovan da prima obavestenja o dark night-u na ovaj nacin, moze da ostavi svoj broj mobilnog telefona na papirima koji ce biti okaceni po klubu kao i kod mene u dj kabini u nedelju.moze i ovde na forumu da se ostavi broj(bez imena naravno)ili na pm.na taj nacin ce biti dostavljane informacije o samom dogadjaju kao i o eventualnim izmenama.dobra stvar je sto ce svi istovremeno dobiti informaciju a ne da se raspituju unaokolo.ovo naravno vazi za sva dogadjanja na akademiji pa ko bude bio zainteresovan mocice i te informacije da dobija.
January 7, 200520 yr comment_647026 A jel mogu vec da se salju ti pm-ovi, posto neki nece moci da dodju u nedelju?