Jump to content

Recommended Posts

Posted

jbg drugo je Dying Fetus, to je višedecenijska mašinerija, nije za očekivati da na ove manje bendove dođe i približno ista masa kao na roditelje

• Upvote 1
Posted

Juče su naši bili većina u odnosu na baćuške kojih je bilo 10-15 ovih standardnih glavudža koje viđam na svim koncertima, a na meth ako je bilo 20 Srba sa sve lokalnim predgrupama tu me seci. 

Posted

Bukvalno to.

Svi momci u bandovima deluju kao super ljudi plus baš dobri muzičari. Meni je tu čak Replicant veće iznenađenje u nekom smislu, msm albumi su im super al uživo to još zvuči bolje i imaju prilično jak scenski nastup  a opet kažem stvarno dobri muzičari. Pyrrhon je mašinerija, teško mi je i da se prisetim nekog inovativnijeg banda u ovom pravcu ali i uživo to sabija. DiLella, gitarista, je čudesan, ali i ostali članovi su na max. Ma sve super.

I da, bukvalno se osećalo da je svako ko je došao na koncert tu sa razlogom, kao da su mi svirali u dnevnoj sobi sa najboljim drugarima, taj osećaj. Jeste da je organizator vrv u dubiozi zbog posete, ali bilo vrhunski doživljaj.

Merch bogat, cene više nego razumne. Grad uprkos stubovima, koje sve manje jebem da primećujem:) opet postigao vrhunski zvuk (Nino utego?). Ne znam samo što zaključavaju vrata prema bašti, tako je bilo i za Meth., hteo sam da umrem od vrućine tad...

Posted

Inace bas sam gledao one stubove i oni ne idu do samog plafona, nego su postavljeni da podupiru grede koje drze plafon i opremu, Znaci mozda postoji neka opcija da se bar onaj do bine iscupa i stave ispod grede neke sipke ili nesto manje kabasto.. znam pusta sanjarenja, ali eto..

Posted

zatvaraju bastu kad su koncerti jer se komsije bune

i ne morate da brinete za mene, skoro uvek sam na nuli ili blizu. nisu ovo skupi bendovi. 

najgore pucanje mi bilo Vulture Industries u Festu kad je doslo 30 ljudi :haha: