November 18Nov 18 comment_3119580 sve to moze i sve se preference postujunazalost je muzika na nivou bilo kog od malih milion prosecnih occult rock bendova sa zenskim vokalima Report
November 18Nov 18 comment_3119581 37 minutes ago, azal said:sve to moze i sve se preference postujunazalost je muzika na nivou bilo kog od malih milion prosecnih occult rock bendova sa zenskim vokalima Report
November 19Nov 19 comment_3119587 14 hours ago, azal said:nazalost je muzika na nivou bilo kog od malih milion prosecnih occult rock bendova sa zenskim vokalimaPa sta i da ocekujes kada je u fokusu polu-gola zena frontmen koja izbacuje side boob i dlakave pazuhe. Tesko da tu moze biti kvalitetne muzike.Najbolji primer togahttps://www.youtube.com/watch?v=Wnj-dPoid04I ovi klovnovi su potvrdjeni za sledecu godinu 😆 Report
November 19Nov 19 Author comment_3119597 Uf, ove sam pogledao 15 minuta na RB, teška krindžerica al ne sumnjam da će se mnogi zabagreo normie metalac popaliti. Report
November 19Nov 19 comment_3119601 mnogi 😂ima bude veca guzva nego na cult of fire svira stagod Report
December 2Dec 2 comment_3119927 E ovo je već dobra najava.. sranje samo što će uglavnom biti u sred bela dana po pola sata.. Report
December 2Dec 2 comment_3119938 bilo je već ovo, ali nema tih bendova koji bi me u ovim godinama naterali da odem na BA..tipa vaskrsne Čaki Report
December 3Dec 3 comment_3119960 13 hours ago, HUMAN said:bilo je već ovo, ali nema tih bendova koji bi me u ovim godinama naterali da odem na BA..tipa vaskrsne ČakiMa da, samo Beograd i to kada svira neko u blizini kuce. Nisi valjda lud ici 30-40min dalje od kuce/stana?! I naravno ako se nema nocnog prevoza ne ide se.Zamisli koji ludak trebas biti da sednes u kola/bus/voz i vozis se 14+ sati, trosis tolike pare da bi gledao po ceo dan metal bendove. Pa ima to sve za dzaba kuci na Jutjubu. Report
December 3Dec 3 comment_3119965 Naravno, evo Possessed i Terrorizer mi sviraju na 10min peške sad ću da se jebavam po češkim zabitima.. Report
14 hours ago14 hr comment_3120471 Nije lose.Cradle of Filth, Batushka, Bolzer treci put sledece godine u nekoliko meseci i raspali Vio-lence. Report
8 hours ago8 hr comment_3120483 2 hours ago, kuruz said:u KMFDFM i Corrosion of ConformityTopina.. Report