Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.1k
  • Views 247.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Black desire
    Black desire

Vala dosta je Theriona i Blind Guardiana u Srbiji.

• Опааа:       1. Introduction/Sitra Ahra 05:24 2. Kings of Edom 08:51 3. Unguentum Sabbati 05:10 4. Land of Canaan 10:32 5. Hellequin 05:18 6. 2012 04:16 7. Cú Chulainn 04:16 8. Kal

• Black desire
    Black desire

comment_2238885

A ja ih slusam jos od 96. i slicno kao sto je napisao i neko ranije, nisam imao neke pretjerana ocekivanja u smislu da cu se nesto posebno oduseviti ili iznenaditi, ali zaista mi je legao novi, cuo sam ga vec 4-5 puta danas.

Treba jos malo vremena da se slegne, ali vec se vidi da je rijec o izuzetno jakom albumu. Novine koje se ticu produkcije, zvuka i nekih eksperimentalnih rjesenja su bas dobro "sjele" i zato mi album onako bas zvuci svjeze i poletno.

comment_2239035

Danas ceo dan slusam novi album i meni se bas dopada. Favorit mi je Land of Cannan, iako traje 10 minuta vec je 3 puta uzastopno pustam. :) Dobar mi je album, jedva cekam da ih cujem uzivo! Treca sreca, prva dva koncerta sam propustila :P

comment_2241146

Nemam pojma šta se dešava, ali vidim da ceo svet pljuje po ovom albumu. Gde god da pogledam, sve sama pljuvačina.

A cekaj , svi moraju da dele isto misljenje kao ti ? Nekom se svidja , nekom se ne svidja ,deal with it

comment_2241153

Meni album nije legao ......ne mogu da ga svarim.Ne znam što ga porede sa "Secret of the runes" kada je album preslab , mala beba za SOTR. Produkcija mi se čini da je mogla biti mnogo bolja.

Moraću opet da ga preslušam.

btw , funny pic. Ovo treba staviti pod Humor :) Vikstrom mi lici na Nick Holmesa iz Paradise Losta :D :D

94_photo.jpg

Edited by Administrator

comment_2241272

SOTR je najrepetitivniji, produkcijski najlosiji i objektivno kompozicijski najslabiji album Therion-a (posle Theli), tako da ne znas sta pricas. (ne kazem da nema dobrih pesama na njemu bez obzira na sve to, ali ni prismrditi prethodnim i narednim albumima)

Ovaj poslednji album mi je stvarno izvanredan, bolji mi je od prethodnog, a u rangu Lemuria/Sirius b i Theli.

comment_2241286

Album mi se ne svidja ! Alo , utuvu u tu tvoju glavu. Ne moraju da svi dele isto jebeno misljenje kao ti .

comment_2241307

ovo mi je jedini album gde su mi sve duze pesme bolje od svih kratkih pesama na celom albumu (din je izuzetak:haha:); znaci bas se oseti kako je pesma bolja kad ima mesta da se razviju muzicke teme i isprobaju razne stvari, a nema nimalo praznog hoda.

Edited by Natovarivač

comment_2241344

Album je skroz bezveze. Ni prošli nije bio mnogo bolji, ali je makar imao masne rifove, veliki hit Gothic Kabbalah i Matsa Levena na vokalu. Najpre, novi album je muzički previše eksperimentalan, u pojedinim trenucima mi se činilo da će početi da sviraju ska, ili nešto još gore. Onda, smara, nema nijedne deonice koja može da prodrma. I na kraju, ponekad zvuči pomalo neozbiljno, recimo ima jedna muška operska deonica u pesmi Hellequin koja me je nasmejala.

comment_2241346

Obratite paznju na pesmu "Cu Chulainn" i njegov refren od 34 sekunde

LJUBAVI , LJUBAVI !!!!!