April 23, 200619 yr comment_1107755 Hello METALCI!!! Srecan USKRS! HRISTOS VASKRSE!!!! Ej, u (p)L(j)eskovcu je bilo do dzadza!!!! Publika je strava!!!! Bem ti rostilj, pocrcasmo od hrane!!! .....Ali i od vrucine i dobre svirke!!!!
April 23, 200619 yr comment_1107763 Vaistinu vaskrse, dragi Dargoronci! U Leskovcu zaista bese super! edit: Mislim da ste vi napravili najbolju atmosferu. Publika je totalno poludela dok ste svirali. Edited April 23, 200619 yr by ALEXIE_AIC
April 24, 200619 yr comment_1108689 Eh, pravo da vam kazem, zaspala sam uz radio i ne stigoh da cujem Dargoronce. Alexie_Aic- i ti si u nekom bendu...?
April 25, 200619 yr comment_1109162 Nisam , na zalost...Ali, ako Dargoroncima ikada zatreba zenski(prateci, naravno) vokal, mogli bi da kontaktiraju ovaj skolovani glas. Ili ako budu odlucili da ubace klavijature ...
April 25, 200619 yr comment_1109248 .. ako Dargoroncima ikada zatreba zenski(prateci, naravno) vokal, mogli bi da kontaktiraju ovaj skolovani glas. Ili ako budu odlucili da ubace klavijature ... Razmotricemo!!! Mada, od nase vristaline nisam cuo nikog zesceg, ni muske, ni zenske glasove!!!! Pa, sad zamisli prateci vokal!!!
April 25, 200619 yr comment_1109346 Mada, od nase vristaline nisam cuo nikog zesceg, ni muske, ni zenske glasove!!!! Slazem se! Zato, Alexie- u pohod na klavijature!
April 25, 200619 yr comment_1109349 Naravno da je Nikola neprevazidjen...I ja shvatam da bih bila u senci njegovog pevanja, ali, onda bih ja mogla da poradim na scenskom nastupu- nesto poput mrezastih carapa, kratkih suknjica i tome slicno... Shala, naravno!
April 26, 200619 yr comment_1110217 jeste li vi potvrdili da svirate na onoj promociji?rekoshe mi da je to zakazano za 26,27 zaboravio sam...
April 28, 200619 yr comment_1112231 For MAX, Leshina i dr.: Nemam pojma sta je sa tom promocijom. Ako bude, sigurno sviramo! Obavestenje, pre svega, za Beogradjane: Sviramo sledeceg cetvrtka kao specijalni gosti i pobednici proslog na pocetku novog Demo Mastersa! Ne znam koja lokacija, javicu ili slusajte 202
April 28, 200619 yr comment_1112236 brate,sviratjemo zajedno.......DO JAJA!!!!!!! To je u studiju 6 rts-a......znam ja.....
April 28, 200619 yr comment_1112672 brate,sviratjemo zajedno.......DO JAJA!!!!!!! To je u studiju 6 rts-a......znam ja..... Jebote, stvarno DO JAJA!!! Bas nam je drago!!! Onda se gledamo!!! Ako pobedite, spremite nekoliko porodicnih od 2l!!! Naravno, navijamo za VAS!!
April 29, 200619 yr comment_1113445 Doshlo je do promena.....ochigledno umesto superfinala u studiu 6 kretje novi ciklus DM-a za autorske bendove.....tu vi svirate a za nas se ne zna josh......nema veze,ipak dolazim u chetvrtak u prve redove.....
April 30, 200619 yr comment_1113883 Ja sam inace jos u fazi ubedjivanja drugarice koja je trebalo da ide sa mnom, posto se sva uzbunila jer je radni dan. Mada, iskreno, i ako ne budem navatala nekoga, to me nece spreciti da se pojavim.
May 3, 200619 yr comment_1116774 Ja sam inace jos u fazi ubedjivanja drugarice koja je trebalo da ide sa mnom, posto se sva uzbunila jer je radni dan. Mada, iskreno, i ako ne budem navatala nekoga, to me nece spreciti da se pojavim. Radim jutarnji program, ustajem u pola 5, pa odem na svirku i opet sutra radim. I nista mi ne fali!!! Inace, nemam pojma kako cemo mi da se uklopimo na tom otvaranju DM-a, posto sviraju 2 melodicna death-metal benda, neki punk-eri, hardcore i rap-core, ali nema veze!!! Sta da kazem. WELCOME!!! A idemo i u Pirot u nedelju na HIT. Kako sam cuo u najavi, bice bas dobra ekipa bendova. Opet ta Juzna Srbija, sta je, bre, ovo!!
May 3, 200619 yr comment_1116787 Pa, vidis, nisu svi isti... Ni meni nije problem da ustajem rano, ali nekima jeste. Da, ovi ostali bendovi ne da nemaju veze sa vasim stilom, nego... A, nisu ni u mom fazonu. Sve u svemu, smoricu se ocigledno na ovim ostalim. Ali, dolazim!
May 3, 200619 yr comment_1117335 I to completely alone na kraju. Videcemo kako ce to ispasti, jer mi je ovo prva takva ekspedicija.
May 3, 200619 yr comment_1117341 Ja sam iz pirota i jedva cekam da vas vidim ovamo...odavno cekam neki dobar power metal da se izludujem...jel su u planu samo autorske ili i neka obrada?
May 4, 200619 yr comment_1117894 Ja sam iz pirota i jedva cekam da vas vidim ovamo...odavno cekam neki dobar power metal da se izludujem...jel su u planu samo autorske ili i neka obrada? Pa, trenutno sviramo samo autorske, posto promovisemo pesme sa 1-og albuma koji izlazi uskoro. I mi jedva cekamo da dodjemo u Pirot, jer su se do sada svi iz juzne Srbije pokazali kao super publika!!! Poziv svima za veceras, jedino sto ne znam kada tacno sviramo. Pocinje u 20h.